Kaylas

KYSS TILL

Kategori: Vardagsliv

En kyss är ingen fara
en kyss är inget brott…
2 läppar möts ju bara,
men herregud så gott…

Ni glömmer väl inte att det är internationella kyssdagen idag. Så kyss era nära som tokar, för vem säger att man endast kan kyssa sin sambo, barn, kärlek? Näe hugg tag i dina vänner oxå, jag lovar att det è uppskattat…

Den 6 juli firar man Internationella kyssdagen - det mest informella av alla datum, fastställda av FN. I hela världen pågår kysstävlingar, massaktioner och fester mm. Hur ska en bra kyss vara enligt dig? Skriv ditt svar i en kommentar – tack.


Jag tycker inte alls den ska vara informell! Att kyssas gör ju gott för själen och får oss människor att må bra. Så en kyssdag vore väl på sin plats? Tänk att få vara ledig en hel dag och bara få ägna sig åt hångel, det vore väl något?

Även om man som jag, inte har sällskap, så ska nog kyssdagen uppskattas... Det finns ju alltid någon man kan pussa på. Sina barn, föräldrar, syskon eller vänner! Så hångla på som aldrig förr idag ni som har sällskap! Och ni andra; passa på och pussa på den ni helst av allt skulle vilja kyssa - perfekt tillfälle ju, skyll bara på att det är kyssdagen!
 
2 dl strösocker
2 äggvitor
karamellfärg
80 gram hackade valnötter

Koka upp vatten i en liten kastrull, slå av värmen men kastrullen får stå kvar på plattan. Ställ en skål med rund botten över vattenbadet (så att ångan inte slipper upp) och vispa äggvita & strösocker till hårt skum! Ca 10 min. Droppa i lite karamellfärg. Hacka valnötterna och blanda ner i marängsmeten. Ta hjälp av två skedar och klicka ut marängerna på en bakplåt och grädda dem i 120 grader ca 30 min. Låt dom stå kvar i ugnen med luckan på glänt & torka. Tips: Smula ner några Ryska kyssar tillsammans med lite glass & jordgubbar = Jättegod dessert!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: