Kaylas

HELGENS HOROSKOP

Kategori: Vardagsliv

Ja så skriver jag några rader igen... Det händer ju liksom inte så mycket här just nu.

Våren är här på riktigt nu - så skönt mé solen som värmer så gôtt. De har ju lovat riktigt härligt väder här i helgen, så då blir det lite sola av. Men man får ta det försiktigt, solen é ju jättestark nu på våren. Det é bäst jag solar i lagom dos, många små korta stunder istället för flera timmar ute i gasset.

Var på AF i veckan men det verkar ju hopplöst, har jag tur så verkar det nu iaf som jag kan få lite bidrag genom det som de kallar "jobb- och utvecklingsgarantin". Det vore ju inte en dag försent, har ju gått arbetslös i 23 månader.

Hoppas ni nu alla får en riktigt mysig helg! Här ser du vad stjärnorna säger om helgen denna vecka.


  • Väduren 21/3-19/4
    Du jobbar hårt på fredagen och glömmer nästan bort att det är dagen innan ledighet. På kvällen är du för trött för att orka göra något. Under lördagen känner du dig lite mer utvilad. Då planerar du en del aktiviteter, men risken är stor att du får ändra dina planer på grund av andra personers sjukdomare. Söndagen handlar mest om familjen. Då njuter du av att umgås med de som står dig närmast. En trevlig och lagom aktiv dag.
  • Oxen 20/4-20/5
    Du undrar mycket över en chef som finns i din närhet. Det känns som du inte riktigt kan komma till klarhet med hur han/hon tänker. Under fredagskvällen hör en oväntad person av sig till dig och det gör att du blir på riktigt gott humör. Under lördagen och söndagen passar du på att förena nytta med nöje. Du träffar vänner, umgås samtidigt som du pysslar hemma. Under söndagskvällen ägnar du sig åt dig själv, det blir en härlig och värmande upplevelse.
  • Tvillingarna 21/5-20/6
    Du har svårt att säga nej till din chef. Ditt samvete gör att du ställer upp och jobbar extra mycket trots att du varken behöver pengarna eller har lust. Fredagen handlar mycket om att ta ansvar och om att göra det som du anser är rätt. Lördagen blir lite mer lättsinnig. Du släpper loss och struntar i de måsten som du har planerat in den här dagen. Under söndagen passar du på att uppdatera dig med din vänkrets, du vill veta vad som är på gång.
  • Kräftan 21/6-22/7
    Det blir en ovanligt lugn helg. Visst har du saker planerade, men inte lika mycket som du brukar. Har du en familj kommer de att stå i centrum för din uppmärksamhet under fredagskvällen och stora delar av lördagen. Söndagen blir en dag som du avsätter för vänner och bekanta. Du är mycket social just nu, Merkurius är på väg in i en positiv position och det förstärker både din verbala förmåga och din vilja att umgås med andra människor.
  • Lejonet 23/7-22/8
    Den här helgen ägnar du åt att ta det lugnt och njuta av att vara ledig. Du jobbar mycket just nu så de stunder du inte är på arbetet är extra värdefulla. Försök att komma ut i friska luften lite mer. Korta promenader till och från jobbet täcker knappast ditt behov av syre och ljus. Under lördagen vill du umgås med en vän, men hon/han är svår att få tag på. På söndagen kan det dyka upp ett mindre problem som har med familjen att göra.
  • Jungfru 23/8-22/9
    Det blir en bra helg med undantag för fredag förmiddag som är både förvirrande och stressig. När du väl löst problemen som du stöter på kan du lusta dig tillbaka och låta din erfarenhet ta över. På fredagskvällen verkar du vara bortbjuden eller så ska du ut med vänner. Lördagen blir lugnare, även om du vill umgås med dina kompisar så är du för trött för att ta initiativet. Under söndagen ska du passa på att gå igenom din ekonomi. Den behöver en tillsyn.
  • Vågen 23/9-22/10
    Du är orolig för att du inte ska få rätt i en viss fråga. Det är sällan som du strider för din åsikt, men på fredagen tycker du att det är nödvändigt att tala om vad du känner. Under lördagen får du goda råd av en vän, frågan är om du är förnuftig nog att följa dem. Just nu verkar det som om du föredrar att gå din egen väg och lära dig av dina egna misstag. Under söndagen passar du på att rensa lite hemma. Du hittar saker och kläder som du inte ens visste om att du har.
  • Skorpionen 23/10-21-11
    Du går in i din egen värld den här helgen. Efter att ha haft en påverkan som har gjort dig socialt utåtriktad kommer en ny influens som får dig att rikta blicken till ditt inre. Du känner ett starkt behov av att få vara ifred och fundera. Både fredagen och lördagen blir lugna. Du tar hand om dig själv och ser till att få rejält med bra mat och sömn. Under söndagen känner du dig piggare och ägnar gärna dagen åt någon form av fysisk aktivitet.
  • Skytten 22/11-21/12
    Det blir en rolig och livfull helg. Du passar på att umgås mycket med dina vänner. Det finns mycket känslor i ditt tecken. Kanske är du nyförälskad och då väljer du att tillbringa helgen med din partner. Skytten går gärna helt upp i den passion han/hon har för tillfället. Oavsett om det rör sig om en hobby, kärlek eller en sport så tillåter sig Skytten att bli helt absorberad för en tid. Både lördagen och söndagen blir härliga dagar.
  • Stenbocken 22/12-19/1
    Under den här helgen tycks du arbeta en hel del. Det kan vara på jobbet eller hemma. Har du trädgård så pysslar du gärna i den om vädret tillåter. Att få kontakt med jorden gör dig lugn och får dig att må bra. Under lördagskvällen verkar du ha middagsgäster eller vara bortbjuden. Det blir en lyckad kväll. På söndagen har du otur med det mesta. Undvik att utsätta dig för fara. Du har lätt för att snubbla, spilla ut saker och skära dig.
  • Vattumannen 20/1-18/2
    Vattumannen går igenom en mängd förändringar just nu, inte minst när det gäller känslor. Både fredagen och lördagen handlar mycket om att göra upp med ditt inre. Du måste komma fram till vad det är du egentligen vill framöver. De här tankarna kan röra boendet såväl som ett förhållande eller arbetet. Har du en partner kan det vara bra att ventilera dina tankar med honom/henne. Under söndagen är det släkt och familj som står i centrum för din uppmärksamhet.
  • Fiskarna 19/2-20/3
    Du har en harmonisk och lugn helg att se fram emot, Efter en intensiv vecka behöver du verkligen slappna av och bara vila upp dig. Ett samtal som du får under fredagen kan gör dig mer upprörd än du vill medge. Under lördagen har du goda möjligheter att fynda om du tar en shoppingrunda med en vän. På söndagen ska du undvika allt som har med alkohol att göra. Stjärnorna varnar för att du kan komma att säga saker som du ångrar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: