Kaylas

MÄSSBESÖK

Kategori: Vardagsliv



Ja i helgen har jag varit på mässan i Solna. Alltid lika kul att gå, massa att titta på - och handla såklart. Men jag handlade faktiskt inte så jättemycket, men det blev iaf en bok om reiki, en kristallkula och en hälsokur till fötterna.





Hälsade även på Eva - min goa vän som jag träffat via facebook. Hon var där med sin man, deras företag LightStar Five säljer en massa fint, bl.a kristaller, älvor och indianhantverk.

Annars har helgen varit grå och trist.... Vi skulle ju få fint väder hade de lovat, men igår var det mulet hela dan, och idag har det regnat o varit råttgrått & fuktigt.

Ikväll blir det lite tv, måste ju se BigBrother och vem som åker ut i dagens direktsändning. Jag hoppas Vanessa eller Patrik åker...



Sist jag skrev lovade jag ju er månadens horoskop, så det kommer här: HOROSKOP FÖR APRIL 2011

  • Väduren
    Det händer något lyckosamt och du råkar vara på plats i rätt tid, och ha de rätta kanalerna och resurserna för att ta vara på tillfället i jobbet och ekonomiska ärenden. Människor med makt och inflytande stöder dig i ditt förehavande och ställer sin kunskap till ditt förfogande. Vädurens barn återföds på våren och känslorna blir passionerade och utmanande i kärleksleken. Du trivs helt enkelt i den här perioden och banden till den du tycker om stärks.
  • Oxen
    När du ser dig själv i spegeln är du inte riktigt nöjd med vad du ser. Du är inne i en period av funderingar och försöker lösa problem. Din integritet är stark men du behöver ändå någon att dela dina tankar med. Det kan bli en del förvecklingar med personer i ansvarspositioner och själv kan du utökade arbetsuppgifter i ditt jobb. Månaden börjar med att du har många planeter i ditt tolfte hus och du behöver koppla av och vara för dig själv ett tag.
  • Tvillingarna
    Du möter vänliga människor och känns vänlig själv. Det blir några behagfulla dagar med fokus på erotik och det estetiska med konst, musik, teater eller annat inom det som ögat, örat och munnen och sinnet tycker om. Du är mottaglig för smicker och beröm utöver det vanliga, men du kan lika gärna ge ifrån dig samma eller inleda en stilla flirt utan att lägga större djup bakom. Men det blir goda minnen kvar! Du hör skvaller om någon på jobbet, men lyssna inte på det!
  • Kräftan
    Starka känslor och passioner, ilska och sårbarhet visar sig i din födelsemåne. Spänningar uppstår med fysiska attraktioner, framförallt inom relationer och du känner dig extra ömtålig just nu av minnen från tidigare oförrätter. Det kanske är svartsjuka? Även om det är nödvändigt att göra upp om något med någon, så gör det på ett bra sätt så att du inte sårar i onödan. Du kanske behöver släppa taget om relationer rån förr och ge mer till den som finns utan jämförelse.
  • Lejonet
    Kreativitet och självuttryck är ledorden den närmaste tiden i din företagsamhet. Du kan mycket väl hamna i situationer där du ska leda andra och samtidigt skapa tillfällen till framgång ur det som kommer i din väg. Pengar har samma färg som Lejonets metall, guld, och det kommer att glänsa om både dig och din ekonomi denna månad. Det blir intressanta intriger i ett kärleksäventyr som kommer att lämna många ljuvliga minnen och smaker. Vinst i både kärlek och spel alltså.
  • Jungfrun
    Din överlevnadsinstinkt förstärks liksom viljan och möjligheterna att mäta dina förmågor i förhållande till andras i arbetslivet. Du får anstränga dig för att få vad du vill ha men du lyckas bra om du inte hävdar dig för starkt. Det går lite på halvfart i förhållandet till din käresta då du inte är i toppform själv. Du kan råda bot på det mesta av motståndet genom att gå på konstutställningar, stadsvandringar, museer och äta en god middag med den som står dig nära?
  • Vågen
    Tycker du att folk ger dig uppskattning för ditt arbete så kan du ta till dig av Venus goda inflytande som också ger pengar. Det blir romantik vare sig du har fast förhållande eller inte då alla känner av din värme och inbjudande vibrationer som lockar till uppvaktning. Du kommer ännu närmare din utvalda och hittar flera gemensamma intressen om du speglar din väns behov och tar hand om dem i fullmånens sken de första dagarna i månaden då Månen besöker ditt tecken.
  • Skorpionen
    Målmedveten och viss om att du har ett bestämt syfte med dina arrangemang, gör att du nu kan "trycka på knappen" för att sätta igång det du har förberett. Ditt självförtroende och goda förhållande till auktoriteter ger fördelar och stärker dina positioner. Det hela händer snabbt, och effekterna blir positivt långvariga för din personliga kärlekstillväxt. Det är möjligt att du utmanar din partner för att få denne att vakna till och uppmärksamma dig lite oftare.
  • Skytten
    Du vill gå alltid din egen väg med eget schema. En sångtitel som passar in bör vara Don't fence me in. Vill du revoltera så gör det, men du har själv bidragit till att du känner dig låst. Men du slår då hellre ner på omgivningen och din partner än att du bankar dig själv i huvudet. Jupiter befinner sig i ditt fjärde hus vid månadens ingång och ger dig fördelar för hemmet och dess omgivning. Familjen kommer också närmare och ni får en lycklig tid tillsammans.
  • Stenbocken
    Ditt arbete och din sociala status får förtur ett tag framför dina privata intressen och familjeliv. Den tid du är på jobbet blir alltför stor vilket din partner talar om på ett tydligt sätt. Det verkar som om du på Stenbockens sätt misstolkat det som att du endast är fri när du jobbar och då är i ditt rätta element. Kärleken kan du inte köpa för pengar min vän, den förtjänar du av egen förtjänst och inte beroende på hur mycket pengar du tjänar. Känns det igen?
  • Vattumannen
    Din födelseplanet Uranus är storsint och du vill att människor skall tänka mer utgående från hjärtat i stället för ur kampen. Men du brinner också för idealet och dess förverkligande i en harmonisk anda. Därför kan du ställa dig nära någon som förespråkar detsamma du känner av kärlek. Och vem är väl då närmast dig om inte den du älskar mest av allt och som nu vill att ni ska jobba tillsammans i ett projekt där ni båda får utdelning andligt och bra betalt.
  • Fiskarna
    En Neptunusaspekt påverkar ditt andliga sökande och ger behov av att komma undan vardagens grå rutiner. Din följslagare på den astrologiska himlen är i ditt tolfte solhus. Låt därför fantasin få spelrum och gå på bio eller något föredrag om exempelvis astrologi, meditation, yoga mm. där du får inspiration till ditt mentala. Kärleken är för Fiskarna ofta förhärligad där allt står att finna bortom bergen, men sök i det du redan har nära så finner du mer av den.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: