Kaylas

NY VECKA NYA TAG + HOROSKOPET V.17

Kategori: Vardagsliv

Då var det ny vecka igen, påsken som var helt okey é över. Borta på ”grillfest på långfredagen, en lugn påskafton hemma mé god mat & dryck och solande.  En slö slapp påskdag, med flera timmar i solstolen och promenad runt fågelsjöarna. En lugn annandag med solsken och fortsatt slappande.

 

Njaa helt ok var påsken ändå inte, kände mig som en förmedlande kurator mest hela helgen. Självklart ställer man upp när folk mår dåligt, men det é jobbigt när de känner sig missförstådda, misstrodda och undanstötta. Den ena vill si, den andra så o den tredje står som åsnan mellan 2 hötappar – så kändes det. Jag hoppas innerligt att det löser sig för alla inblandade parter…

 

Ja ja, jag ska iaf försöka putsa mina fönster denna vecka tänkte jag. Annars har jag väl inga större projekt på G förutom att fortsätta med mitt jobbsökande .

 

Väduren
Stressnivåerna är höga under veckan, när Merkurius alltjämt håller sig i närheten av Vädurens planet - Mars. Du kan vara mycket stridslysten och lätt hamna i verbala skärmytslingar med andra människor. I viss mån kan du säkert känna det som om du kämpar för något heligt kall, något som betyder allt och där en förlust inte är att tänka på. Det mesta tyder också på att det blir som du vill till slut. Detta är en utmärkt tid att resa och att tävla, för möjligheterna till seger är oerhörda. Du vinner med hästlängder Vissa av de människor du har ett nära samröre med - särskilt partners - kan dock vara på väg igenom något slags kris, utan någon mall för hur de själva skall segra. Planer kan saboteras eller fördärvas genom deras brist på erfarenhet.
Kärlek: Härlig vecka med gott om passion och med ett flertal romantiska möjligheter. Njut.
Pengar: Saker som du har väntat på börjar nu komma inom räckhåll. Goda nyheter av flera slag.
Turdag: Lördagen blir fullständigt strålande.
Bästa lyckotal: 39

 

Oxen
Medan Solen står i ditt tecken just nu, och skänker förnyad kraft genom något inflytande som får genomslag i hemmiljön, kan du för egen del uppleva att din position är rätt så utsatt. Du är mycket öppen för översinnliga intryck just nu, kanske just på grund av att du uppehåller dig på osäker mark. Det kan också kännas som om mäktiga människor, som du har mycket ringa möjligheter att utöva ett inflytande över, kan underminera dig på något sätt. För att hantera ospecificerad oro vid denna tid, kan du kanske dra fördel av andliga övningar eller ägna dig åt någon krävande aktivitet som gör dig fysiskt (snarare än mentalt) utmattad, och rensar bort spindelnäten ur din själ. Låt dig inte påverkas av de dunkla figurer som försöker influera dig.
Kärlek: Fin vecka för drömmar och längtan. Det händer nog inte så mycket men det gör inget.
Pengar: Väldigt lugn vecka som låter dig fundera och planera nya saker utan någon som helst stress.
Turdag: Onsdagen blir oväntat trevlig för dig.
Bästa lyckotal: 41

 

Tvillingarna
Nu när Tvillingarnas planet har börjat röra sig direkt igen, lär du ha övervunnit många hinder och frustrationsmoment i ditt sociala och i ditt professionella liv, liksom i förbindelse med barn eller kreativa projekt. Vägen ligger öppen framför dig; människor som räknas kommer att vilja göra gemensam sak med dig, och du kommer att vilja göra gemensam sak med dem. Till stor del handlar det om förnyelse och nyskapande, om att få till stånd revolutionerande förändringar i de grupper du är en del av. En av dina vänner går för långt för snabbt och får problem. En demonstrativ, oberoende kvinna tenderar att sabotera de vinster som redan gjorts, men situationen avhjälps och stora framsteg görs.
Kärlek: Romantisk vecka med gott om fina, stämningsfulla ögonblick och löften av olika slag.
Pengar: Fin vecka för både affärer och framsteg i karriären. Du får chansen att visa vad du kan.
Turdag: Tisdagen. Du vinner en diskussion.
Bästa lyckotal: 11

 

Kräftan
Även om utvecklingen i yrkeslivet fortsätter att vara lika snabb som intensiv, så motiveras du huvudsakligen nu av att konsolidera de framsteg du har gjort, att säkra din position såväl ekonomiskt som socialt. Vänskaper och allianser kan genomgå en transformation under veckan, och det är troligt att du envist insisterar på en ny uppsättning värderingar i relationer. Affärer och yrkesliv lovar fortfarande mycket, och en stor seger kan uppnås när du går i bräschen för någon verksamhet. Dock krisar det för någon du jobbar med - eller en vän eller släkting - på grund av halsstarrigt eller hotfullt agerande.
Kärlek: Du behöver utrymme för egna tankar. Du orkar inte ens försöka förstå andras känslor nu.
Pengar: Det finns mycket du vill ha råd med som åtminstone för stunden är utom räckhåll för dig.
Turdag: Onsdagen bjuder på en verklig succé
Bästa lyckotal: 42

Lejonet
Detta är en tid när det är helt avgörande att hitta stabilitet i yrkeslivet, och om detta innebär att få till stånd någon form av transformation eller omförhandling kring arbetssituationen, lär detta också bli framgångsrikt. Under tiden föreligger fortfarande en enorm betoning på att vidga dina vyer kulturellt, utbildningsmässigt eller genom resor. Du har mycket att vinna på att initiera ett äventyr rakt ut i det okända med en grupp människor som likaledes trängtar efter nyhetens behag. En särskilt irriterande person som vakar över sitt eget oberoende som en hök kan dock sabotera det hela genom att vara för provocerande.
Kärlek: Skön vecka som framför allt gynnar dig som har ett fast förhållande. Våga lite extra.
Pengar: Trevlig affärsvecka men du lyckas betydligt bättre om du väljer att ta egna initiativ.
Turdag: Söndagen låter dig slutföra något.
Bästa lyckotal: 2

 

Jungfrun
Du lär ha upplevt din beskärda del av intensiva konflikter nyligen, sannolikt i privatlivet, i förbindelse med trygghet och finanser, men nu kan du också på allvar känna att du äntligen gör framsteg och att saker och ting går din väg. Att hålla dig lugn kan dock ändå vara en utmaning, eftersom många av de problemställningar du tacklar slår direkt mot ditt sinne för rättvisa och integritet. Du är inte beredd att backa från det du vill ha, och veckan kommer därför att handla om att kämpa för din rätt och se till att du avgår med segern. Det kräver mod, men vinsterna för parrelationer är också därefter.
Kärlek: Fin vecka för familjeliv. Romantik blir det däremot ont om, även om dina val påverkar.
Pengar: En mellanvecka. Ingenting händer men du planerar och ordnar inför framtida projekt.
Turdag: Onsdagen blir rörig och spännande.
Bästa lyckotal: 20

 

Vågen
Partnerskap och nära relationer lär ha bjudit på en hel rad utmaningar under senare veckor, och denna vecka är kanske den svåraste av dem alla. Om du sticker ut hakan för långt kommer du att bli sårbar. Även om du har en obändig tro på din egen rätt som individ, så kommer ett helt annat regelverk med i bilden när hjärtat dras med i svängarna. Sabotera inte din position genom att vara påträngande eller otålig eller genom att ge ifrån dig ultimatum: Vänta ut händelseutvecklingen, så kommer allt att sluta väl. Partners fokuserar ensidigt på ett enda stort initiativ, men de ser också ut att ta hem spelet. Detta är något ni båda kommer att ha glädje av längre fram.
Kärlek: Oberäknelig vecka med både härliga stunder och en del svåra bekymmer. Du är ambivalent.
Pengar: Det kan bli gott om oväntade utgifter men din ekonomi klarar sig trots detta rätt bra.
Turdag: Måndagen ger veckan en skön start.
Bästa lyckotal: 43


Skorpionen
Under veckans lopp slår sig Skorpionens planet - Mars - samman med magnifika Jupiter, och detta är signaturen för sådant som kungliga bröllop och stora framångar. Mer specifikt för din del kan detta varsla om framgångar på arbetet på grund av djärva initiativ som du har tagit. Det är också utmärkt för träning och idrott, och du ligger bra till om du skall tävla om något, särskilt å arbetets vägnar. Det enda riktigt känsliga området för din del handlar om relationer, men även här kan en positiv transformation komma till stånd under veckan. Icke desto mindre kan en partner eller kollega försätta sig i en prekär och sårbar position genom att envist hävda sitt oberoende mot bättre vetande.
Kärlek: Det handlar mer om familj eller släktband än om romantik. Troligen stillsam vecka.
Pengar: Just nu lönar det sig att vara lite sparsam. Ska du köpa något ska det vara något nyttigt.
Turdag: Torsdagen blir väldigt avkopplande.
Bästa lyckotal: 33

 

Skytten
Detta är en enormt spännande och utåtriktad period för dig, och under de närmaste veckorna kommer du säkert att åtnjuta frukterna av alla de djärva initiativ du har tagit sedan början av året. Att du kanske är beredd att satsa allt på ett kort nu behöver inte vara fel, för med ett sådant självförtroende skall det mycket till om du skall förlora. Detta är också en utmärkt tid för romantik, för barn, och det finns tecken på att du kan överträffa dig själv vid idrottstävlingar. Men när så mycket går din väg, kan det också finnas dem som blir avundsjuka, kanske en kollega eller älskare som försöker att sätta käppar i hjulen för dig. Det kvittar, för mycket lite kan hindra din framfart nu, där framgången kommer som en konsekvens av din egen utåtriktade natur.
Kärlek: Härlig vecka som ger mersmak, särskilt kvällarna blir fina. Du har tur i kärlek nu.
Pengar: Angenäm vecka som ger dig chansen att fynda, tjäna en extra slant, avancera på jobbet.
Turdag: Lördagen håller högsta tänkbara tempo.
Bästa lyckotal: 38

 

Stenbocken
Orosmoment som lagt sordin på såväl familjelivet som yrkeslivet de senaste veckorna avtar nu, och människor som tidigare skramlat med sina vapen retirerar istället. Familjemedlemmar är extremt aktiva och har fortsatta planer för djärva initiativ. Visst kan du ha dina reservationer, men inget kan stoppa den pionjäranda som breder ut sig, så du kan lika gärna hänga med i det som sker. Barn kan utgöra något av en utmaning under veckan när de kommer med omogna förslag som verkligen ställer till det. Det enda svaret du kan ge är ett rungande nej. Samma sak gäller framfusiga personer på jobbet, som hotar att omintetgöra sådana framsteg som redan gjorts.
Kärlek: Dina relationer känns som ett bekymmer just nu och många situationer leder till konflikt.
Pengar: Det är lätt hänt att du får tackla både egna och andras problem. Ganska trist vecka.
Turdag: Torsdagen blir synnerligen trivsam.
Bästa lyckotal: 39

 

Vattumannen
Trycket lär vara rätt omfattande på jobbet just nu, särskilt när du måste skriva och kommunicera, ändå är det omöjligt att undergräva din tro på att du kommer att nå ända fram. Trycket minskar efter hand som veckan fortskrider, och enorma prestationer kan göras i förbindelse med innovativt tänkande och banbrytande mentala processer. Det är också en storartad tid för en djärv expedition någonstans. På ett område klingar det dock falskt, kanske förknippat med någon du står nära, som ett syskon eller en granne, som levererar ett lite barnsligt ultimatum, som du tryggt kan ignorera.
Kärlek: Flirtig och spännande vecka, särskilt för dig som är singel. Många roliga alternativ.
Pengar: En typisk fyndvecka på många sätt. Om inte annat så hittar du lätt saker åt andra.
Turdag: Måndagen. En nästan perfekt dag.
Bästa lyckotal: 13

 

Fiskarna
Ditt självförtroende når en topp nu, och där du normalt sett tenderar att tveka blir din karaktär nu mer den hos en djärv krigare som är säker både på sitt värde och på sin förmåga att nå framgång. Energinivån är hög och du står rustad att ge dig iväg på en expedition rakt ut i det okända. Om denna energi kan kanaliseras så att du dessutom kan dra in mer pengar, så mycket bättre. Men du har säkert också tillräckligt med tillgångar för att kunna driva expansiva projekt just nu. Samtidigt bör du ändå vara på din vakt eftersom impulsiva handlingar eller ultimatum inbjuder till förluster. Om det finns ett område i livet där pengarna försvinner rakt ut i tomma intet, så är detta rätt tid att göra något åt saken.
Kärlek: En vecka med gott om möjligheter till gosiga stunder och ömma ord. I övrigt lugnt.
Pengar: Lite större affärer passar bra just nu och samma sak gäller för beslut som rör ditt hem.
Turdag: Torsdagen är som gjord för just dig.
Bästa lyckotal: 36


Kommentarer


Kommentera inlägget här: