Kaylas

VECKANS HOROSKOP

Kategori: Vardagsliv

Ja denna vecka händer det inte så mycket här i Sumpan. Som vanligt med andra ord... I morgon ska jag till AF på rekryteringsträff, tror inte det ger nåt denna gången heller - men men...

Idag får ni även ett litet visdomsord att tänka på under veckan.



Veckans horoskop kommer här. Senare idag ska jag oxå lägga in veckans taroscope på min tarot-sida.


VECKANS HOROSKOP – v.15 (11 - 17 april)

  • Väduren
    Irritationer verkar kunna uppstå nu i det romantiska. Var aktsam om den kärlek som du vill ha kvar i lycka och säg bara rara och kärleksfulla ord. Även om det verkar lockande att byta till en ny tjänst som nu annonseras ut, så tror jag inte du har lyckan att få den. Men stark i hälsan är du och din kondition ska vara bra. Att nu fråga ett barn i din närhet om viken siffra som ska vara bäst för dig vid spel, det kan vara rätta draget för att få vinst och i så fall blir det bäst med Måltips.
    Lyckotal: 5, 9, 24, 25, 26, 40, 42
    Bästa lyckotal: 5
  • Oxen
    Glada vänner och rar gemenskap ger dig en trivsam vecka. Det mesta av vad du gör i kärlek blir till solig framgång. Du är en lyckans fe i denna så romantiska vecka. Du kan få svårt i att fatta ett beslut om att ta en ny tjänst som bjuds dig, den tycks vara smickrande för dig. Hälsan ska vara i bästa topp, men Du klarar din ekonomi även om du tycker att du har det svårt. Men när det gäller spel så klarar du inte av att få en vinst så låt bli att spela i den här veckan.
    Lyckotal: 3, 4, 12, 14, 19, 21, 46
    Bästa lyckotal: 12
  • Tvillingarna
    Den vän du har måste vara en verkligt fin vän och här tror jag att du har möjlighet till att knyta er kontakt än mer rarare. Stjärnorna berättar att kärleken är stabil. Nu kan du få höra att man vill att du ska genomgå en utbildning just för att du är duktig. Du har vägvinnande friska idéer. Även din hälsa ska vara frisk och sund. Stjärnorna säger att nu kommer en tid med stora utgifter, var därför sparsam om dina slantar och köp och spela bara på det som du absolut måste.
    Lyckotal: 2, 11, 14, 16, 17, 24, 43
    Bästa lyckotal: 43
  • Kräftan
    Nu tycks du ha full fart på din charm och blir du bjuden på fest så kan du få både roligt och rart. Du utstrålar elegans och en stor portion av spännande kärlek. Ditt arbete verkar ge glädje till andra. Nu kan du få hjälpa andra att komma igång. Du är en god pedagog och andra förstår lätt det du lär. Det sunda tycks bo hos dig. Nu kan du komma att investera i det som har med astrologi eller spådom att göra. Vinst kan du få genom ett av dina lyckotal. Ett spel på Lotto kan ge dig vinst.
    Lyckotal: 6, 11, 14, 26, 29, 38, 45
    Bästa lyckotal: 26
  • Lejonet
    Den här veckan är nog inte din bästa när det gäller kärlek. Kan du istället ägna dig litet mera åt dig själv så blir det bäst. Så låt rutiner råda och gör inga förändringar i kärlek. Det hörs så glada toner runt om dig i ditt arbete och det kan tyda på en trivsam miljö. Är du egen företagare så är du framgångsrik nu. Här bör du ha det bra och vara frisk. Du klarar din ekonomi och det ganska så väl. Nu kan det vara så att du kommer att investera i en resa. En lott kan ge dig efterlängtad tur. Lyckan ler för dig nu i veckan.
    Lyckotal: 4, 5, 8, 13, 19, 23, 45
    Bästa lyckotal: 5
  • Jungfrun
    Du är så snäll och rar tror stjärnorna som också menar på att du nu vinner förtroende hos vänner. Du måste vara mycket omtyckt och det just för Nu kan det kännas oroligt på din arbetsplats. Tryggheten till ett säkert jobb tycks vara borta, men ändå, du verkar ha det bra. Frisk ska du vara och din livskraft är stark. Det kan vara nu som du äntligen unnar dig nytt i kläder. Det är nog ett välbehövligt köp och priset bör göra dig glad. Men spel ska du inte unna dig nu för vinst finns ingen.
    Lyckotal: 2, 10, 12, 14, 15, 18, 44
    Bästa lyckotal: 15
  • Vågen
    Nu är det dags för en vecka med sköna avkopplande stunder tillsammans med familj och djur. Även promenader tycks stärka dig. I kärlek ska du ta det lugnt. Nu har du åter en vecka med framgång i arbetet. Får du också höra uppskattande ord om ditt sätt att arbeta så blir du självklart på ett bra humör. Du är omtyckt och du är frisk. Tryggheten dominerar din vecka vad det gäller din ekonomi. Nu kan det också vara möjligt för dig att få en liten vinst. Visserligen liten, men stjärnorna ser det ändå som vinst.
    Lyckotal: 14, 15, 20, 28, 31, 32, 47
    Bästa lyckotal: 47
  • Skorpionen
    Blir du bjuden på kalas så får du det trivsamt. Du behöver det och ditt hjärta får inspiration av allt nytt du hör och ser. Kärleken är din vän i veckan så njut av allt rart. Här verkar det mesta gå precis som du önskat dig vad det gäller arbetet. Du får som du vill i det mesta och glädjen finns där så du bör även ha ett strålande fint humör. Det kostar tydligen en hel del för dig nu att leva. Så det kan vara rätt av dig att försöka spara. Spel verkar inte ge vinst. Här ska du bara idka sparsamhet.
    Lyckotal: 1, 8, 16, 26, 29, 47, 49
    Bästa lyckotal: 29
  • Skytten
    En anings småirriterad tror stjärnorna att du kan bli i kärlek nu. Det kan vara rätt, det kan vara fel, men älska dig själv som bäst av alla för det är du värd. Du kan få ett överraskande besök på din arbetsplats nu. Det bör göra dig hjärtligt glad och du verkar vara så positiv och frisk. Du vinner framgång genom ditt så trevliga sätt. Det talas om att du ska få en bättre ekonomi, men jag tror att det dröjer ytterligare. Chansen till vinst i spel är nu liten. Här gäller för dig att spara, det ger bästa vinst.
    Lyckotal: 3, 15, 19, 29, 40, 48, 49
    Bästa lyckotal: 29
  • Stenbocken
    Vänliga leenden och ord som att du är positiv och rar kan komma att sägas till dig nu. Du kan få stor tur och lycka i kärlek. En romantiskt rar vecka har du nu. Här ska du låta det lugna få råda inom arbetet, att stressa nu är att ge dig själv dålig utdelning. Kan du så vila din hälsa i lugn och ro så får du vinst i hälsans lotteri. Värdepapper, obligationer, ja något som har med investeringar kan nu komma att ge dig en fin vinst. Men med annat spel bör du vara verkligt snål.
    Lyckotal: 7, 14, 15, 27, 43, 45, 48
    Bästa lyckotal: 48
  • Vattumannen
    En lycklig tid med fin kärlek ska nu vänta dig. Kärlekens lyckligaste och mest romantiska tecken ska du bli här i denna så kärleksfull vecka. Kärleken ska vara av ljuvaste sort. Nu kan du känna dig trött i benen så passa på att vila när du kan. Arbetet bör i alla fall vara tryggt och bra för dig och här i veckan är rutiner det bästa. Pengarna ska du låta stanna kvar i din börs, de verkar ge dig bästa vinsten där. Spel tror jag bara ger dig förluster. Undvik allt vad spel heter i den här veckan.
    Lyckotal: 8, 23, 28, 30, 34, 45, 49
    Bästa lyckotal: 28
  • Fiskarna
    Att få omtanke av andra är nog snällt menat, men just nu kan du nog tycka att det verkar jobbigt. Du unnas i alla fall glädje. Men i kärlek ska du Även om du tycker att veckan börjar trögt och motigt, så tror stjärnorna att du ska få en fin vecka. Så visa upp ditt mest positiva humör och frisk det ska du vara. Nu kan det vara tal om ändrade löner och jag tror att du kan komma att öka din inkomst och du kan även få en vinst i spel. Men spela bara för en liten slant.
    Lyckotal: 9, 12, 24, 27, 32, 35, 39
    Bästa lyckotal: 12

 

 

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: