Kaylas

NYÅRSFÖRBEREDELSER

Kategori: Vardagsliv

 

Nu är det nyår och då ska det njutas av bubbel, god mat och raketer. Temat för året är gala. Det blir lite frosseri i guld, silver (vem har sagt att man inte kan kombinera båda?) och vitt med rött som accentfärg. Även vi ska glänsa i guld och silver, även om det blir mest på ögon och naglar för min del.

 

Vad vore inte en bal på slottet? Glittrig eller enkel, lång eller kort klänning, kavaj eller väst, fluga eller slips. Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska bära på nyårsafton, kvällen då du är en stjärna.

 

 

Att få dressa upp sig i glitter och glamour, förundras över de färgsprakande fyrverkerierna och vara med om ett sjujäklars kalas är vad nyårsaftonen innebär. Men att hitta den perfekta nyårsoutfitten kan ibland vara svårt, vad är då inte bättre än lite stylingtips på glamourfronten. Det är inte bara tjejerna som ska få klä sig elegant utan även killarna ska få känna sig vassa som tusan.

Jag har tagit ut några enkla men eleganta kombinationer till den fartfyllda kvällen. Den mest effektiva nyckeln till att göra en tråkig klädsel något mera intressant är accessoarer. Man behöver inte överdriva med utsmyckningen. För att få klädseln mer levande kan det räcka med ett halsband till tunikan eller en utstickande slips till den tråkiga skjortan.

 

Årets nyårsoutfit!
Letar du efter en fin nyårsklänning! Själv ska jag ha en svart med paljetter i silver, svart & rött över bröstet. Här är några klänningstips för er som letar. Den vita och guldiga är från Asos och resten är från H&M.

 

Funderar du över vad du ska ha på dig på nyårsafton?
Att bestämma sig för vad man ska ha på sig på nyårsafton är inte alltid helt lätt, men det finns oftast inga tvivel om att man vill se lite extra fin ut när man räknar in det nya året. På nyårsafton kan man klä sig i både fina färger, sött och romantiskt, eller varför inte satsa på en mer elegant klädsel? Vad ska du ha på dig på nyårsafton? Här ser du 3 kombinationer:

 


 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: