Kaylas

Mår apskit - bläää

Kategori: Vardagsliv

Ja jag mår verkligen inget vidare idag, men é sååå glad att jag lyckades sova 11 timmar i natt, utan att hosta eller snörvla så jag vaknade. Idag gnäller jag, men jag mår urkasst, é tjock i halsen, snorig och hostig.  Så idag har det blivit flytande föda hela dagen. Druckit en massa kaffe och varm mjölk mé halstabletter i. Till middag blev det potatis- och purjolökssoppa. Te mé citronhonung i gör oxå gott för min hals.


Jag har tillbringat mesta delen av dan i tv-soffan, men de stunder jag orkat har det blivit datorn och facebook.

Ja så mycket mer har inte hänt här idag som ni förstår, så det blir ett kort blogginlägg idag.



Fick mail idag med horoskopet för januari, så det delar jag med mig här:


  • Väduren 21 mars - 20 april
    Väduren behöver hämta andan ett tag och samla tankarna efter en rätt hektisk period med lite oväntat trassel i relationerna. Du har en aning för bråttom just nu. Den andliga kärleken behöver sitt och det är bra om du talar igenom saker och ting med din vän. Ge bort en kram! De som jobbar inom media och mode kan räkna med pluspoäng och bra förmåner. Inom vård och utbildning går det lite troll och för mycket rutin, men det vänder snart och blir roligare.
  • Oxen 20 april - 21 maj
    Spännande bekantskaper och nya stigar leder till äventyr och romans i en miljö som andas konst och musik. Det kommer in äldre personer i bilden som ger viss nytändning i kärleken. Njut av det goda och ge tillbaka. En god middag på en restaurang kan göra underverk för din närmaste relation. Se till att du blir bjuden! Från oväntat håll kommer fördelar och pengar som du kan använda till något du längtat efter och lättar upp ditt jobb som känns rätt rutinmässigt just nu.
  • Tvillingarna 21 maj - 22 juni 
    Den kärleken den kärleken. Mister man en står det tusen åter heter det. Du har lite hetsigt humör nu och är kanske lite svartsjuk, men det är ingen fara. Det är du som vill ha mer uppmärksamhet och få omtanke av din vän. Du måste bara bestämma dig för vem av de utvalda du vill ha! Annars blir det triangeldrama. Jobbet går bra även om du drömmer dig bort i tankarna till andra länder. Var inte förvånad om du helt plötsligt behöver göra en resa för jobbet.
  • Kräftan 22 juni - 23 juli
    Solen lyser över kärleken fast det är vinter och mörka dagar. Mysiga stunder tillbringar du med din vän framför brasan i hemmets vrå. Du känner dig trygg och vill ge trygghet tillbaka. Kläng dig inte fast för mycket bara, både du och din vän måste hämta andan och få en nypa frisk luft. Du kan få en present som glittrar och tänder! Det är rätt mycket på gång med ditt arbete och månaden blir ganska tuff. Planeterna ger dig starka energier och du klarar utmaningarna elegant.
  • Lejonet 23 juli - 23 augusti 
    Det lovar gott för romanser och flirtar med originella personer som är verksamma inom film, teater och musik. Du behöver lite strålkastarljus riktat mot dig och det får du nu på flera olika sätt. Du kan bli utsatt för konkurrens om din partner, men du vinner genom din charm. Befordran du drömmer om kan bli verklighet, eller åtminstone kommer du en bit på väg dit. Håll tand för tunga och ge dig inte in i diskussioner om andra som är ute efter samma jobb. Du står näst i tur.
  • Jungfrun 23 augusti - 23 september 
    Det kan bli meningsutbyten om vem som ska göra vad i ditt förhållande. Du har känt dig utnyttjad en tid och nu vill du göra en liten revolution för att ställa allt till rätta. Faktiskt är att du har allt att vinna på att göra upp i saken då kärleken har varit lite svag i flammorna. Men efter ett rejält ställningstagande blommar allt igen. Januari är ju inte semestertider precis, men håll med om att det är vad du behöver just nu. Ta ledigt och res bort med din partner. Ni har mycket att vinna.
  • Vågen 23 september - 23 oktober
    Letar du efter någon kärleksvän så finner du vad du söker på någon kurs eller föredrag. Det visar sig bli en trevlig och sexig bekantskap som kan uppfylla dina drömmar om den perfekta partnern. Har du redan ditt "på det torra" så kan ni ge er ut på sjön och blöta ner er lite, då Neptunus är med i spelets romantik. Förändringar på jobbet blir av intressant karaktär. Först blir du förvånad men sedan när du ser fördelarna av det nya kommer du att njuta av omväxlingen.
  • Skorpionen 23 oktober - 23 november
    Att prata om kärlek är en sak, en annan är att uppleva den. Välkommen ombord, det står i stjärnorna att januari lovar runt och håller vad som lovas om du är singel. En gammal förälskelse vill vara med på ett hörn. Är du redan en partner i ett förhållande så glöder det extra nu när Venus lyser starkt alert och flirtigt sexig. En arbetskollega föreslår att du ska söka andra uppgifter i företaget och jobba närmre kollegan. Var på din vakt och tacka nej då det inte finns något att vinna.
  • Skytten 23 november - 22 december
    Visst vill alla ha kärlek, du också. Men ett sätter du högre och det är att vara fri i kärleken så att den inte låser dig. Nu är det någon som försöker påverka dig så att du inte kan vara den du är och det ger dig kalla kårar. Stängda dörrar motar bort dig, öppna dörrar håller dig troget kvar. Det är visst dags att byta jobb, eller är det bara så att du är uttråkad? Vänta till det blir avlöningsdags, då ser du att det är lika bra att du håller ut ett tag till. Mot mitten av månaden får du ett bra besked.
  • Stenbocken 22 december - 20 januari 
    Du behöver släppa grubblerierna över vad som hände en gång i tiden när det gick snett i kärleken. Det var länge sedan. Nu är det nya tider och möjligheter som väntar på dig runt hörnet bara du går dit. Det blir inte rätt första gången men du ska känna dig för och njuta av vägen fram till det slutliga du vill stanna upp med. En Stenbock jobbar alltid hårt för karriären, du också. Nu har du draghjälp av Saturnus som manifesterar sig genom en äldre kollega som ger dig ett förslag.
  • Vattumannen 20 januari - 19 februari
    Det är inte högspänning i kärleken just nu, men det passar bra då du behöver dra dig tillbaka lite och sortera intrycken. Se det som att du inte är ensam utan själv ett tag. Snart nog får du längtan igen att bejaka dina behov och är tillbaka som den glada och excentriska Vattuman du är. Det är möjligt att en gammal kärlek visar sig. Den energiska Mars står högt på din horoskophimmel och driver dig framåt mot nya utmaningar. En ny uppgift ger dig chans att avancera om du löser det väl.
  • Fiskarna 19 februari - 21 mars
    Du känner dig lättsårad och lite besviken i kärleken då något inte gick som du ville. Stjärnorna säger att det inte var rätt tillfälle nu men att det blir bättre fram emot slutet av månaden. Det var dina romantiska glasögon som spelade dig ett spratt och fick dig att se en spegelbild av känslor som du redan har fått besvarade. Det finns ett eftersläp av någon arbetsuppgift som du inte gjort färdigt och det hindrar annan verksamhet. Se till att det som fattas blir gjort och allt går bättre.

Av astrologen Outi Ekström

Kommentarer


Kommentera inlägget här: