Kaylas

FULLSPÄCKAT SCHEMA I HELGEN

Kategori: Vardagsliv

 

Fullspäckat schema i helgen – Japp det har jag, för en gångs skull.  Från att ha varit en händelselös vecka, så blir min weekend fullbokad. Idag eller i morgon ska vi gå på ”Smaka på Stockholm” det é ett evenemang i Kungsträdgården, typ matfestival.  Massa mat, öl & vin, underhållning – brukar vara riktigt trevligt faktiskt. Och nästan alltid é det toppenväder. Mer om detta kan du läsa på Smaka på Stockholm

 

På söndag ska vi på middag/kalas hos våra goda vänner fam G. frun i huset där fyller år.  Alltid trevligt att få komma bort och äta och dricka gott. Samma dag har vi ju också ”Le Grande finale” i Big Brother…  Mm jag håller på Peter, men jag tror Martin vinner.

 

Nationaldagen ska jag på ännu mer gratisunderhållning . Då é det fest precis bakom husknuten här på Golfängarna. Det blir bl.a tivoli, lokala förmågor, och artistuppträdande med Tomas Di Leva & Sara Varga. De é ju bra båda 2, så det é klart jag går och kikar på det också. Läs gärna mer här - Nationaldagsfest

 

 

HELGENS HOROSKOP Fredag-söndag 3-5/6

Väduren
Du har ledigt en hel del den här helgen och det njuter du verkligen av. Har du ett lantställe så är du troligtvis där. Just nu har du ett stort behov av att komma ut i naturen. Närheten till jorden får dig att må bra även om du främst påverkas av Solen och dess energi. Lördagen är den dag som passar bäst om du planerar att gå bort. Då är du mer social än de andra dagarna den här helgen. Söndagen blir familjär och mysig. Du omger dig med människor som du älskar.


Oxen
Det verkar som om du ger dig ut på en mindre resa under fredagen. Det kan vara en kortare dagtur, en weekendresa eller en semester.  Vilket fall som helst så får du mycket tid att fundera över framtiden. Lördagen ser trevlig ut på ett ganska rofyllt sätt. Du omger dig med människor som du håller av. Söndagen passar du på att göra något som du tycker om. Det kan vara en hobby, att laga mat eller att ta en riktig långpromenad.


Tvillingarna
Denhär helgen blir en riktig paus i din stressiga vardag. Äntligen kan du pusta ut och njuta av att bara vara. Helgen kan bestå i länge eller kortare turer, du är ständigt på väg någonstans. Under lördagen speciellt verkar du flänga runt en hel del. Du tycker det är roligt, men lite jobbigt att hinna med så många utflykter på en dag. Söndagen blir en skön och avslappnad dag utan några krav. Du umgås med familj och släkt.


Kräftan
Det verkar som du har planerat något alldeles speciellt den här helgen. Du är ledig lite mer än du brukar och det gör att du kan passa på och njuta riktigt mycket utan att funder över jobbet. Just nu är du inne i en period då du annars har svårt att släppa ditt arbete. Även om du är ledig. Under fredagen eller lördagen träffar du personer som du inte ser så ofta. Söndagen blir en dag då du pysslar och städar hemma. Kvällen ser ut att kunna bjuda på en överraskning.


Lejonet
Du tar den här helgen lite som den kommer. Även om du har vissa saker inplanerade så har du mycket tid att vara impulsiv på. Just nu påverkas du starkt av Månen och det gör dig mer nyckfull och känslomässig än du brukar vara. Du agerar snarare på instinkt än efter en logik. Under lördagen eller söndagen är risken stor att du ryker ihop med din partner. Ni har glidit isär och nu måste ni antingen fixa det som är trasigt eller gå vidare.


Jungfrun
Du har svårt att slappna av även om du är långledig. Just nu trivs du med att arbeta så den här helgen är mest i vägen för dig eftersom du förväntas varva ned och ta det lugnt. Följ dina välmenande vänners goda råd och ägna dig åt saker som inte har med arbetet att göra. Vem vet, du kanske kan ta upp en hobby eller ringa en vän som du inte sett på länge. Under lördagen eller söndagen passar du på att fixa några av alla projekt som du påbörjat, men inte avslutat hemma.


Vågen
Under helgen händer det något alldeles speciellt. Det verkar ha med relationer att göra, kanske möter du en ny romans, kanske förändras något i den relation som du redan har. Under fredagen börjar du se vart den här helgen leder. Lördagen och söndagen går försvinnande fort. Du verkar vara ovanligt lycklig och harmonisk just nu. Njut av den här tiden och låt inga oturskorpar förstöra stämningen. Söndagen kan bjuda på en fest av något slag.


Skorpionen
Du är inne i en period då relationer och vänskap betyder extra mycket för dig. Det märks under den här helgen då du är ovanligt social och trevlig. Du umgås med vänner och med din familj. En mindre dispyt kan uppstå mellan två personer på lördagen. Vanligtvis brukar du inte lägga dig i den här typen av konflikter, men den här gången agerar du medlare. Söndagen blir ovanligt lugn. Det är nästan på gränsen till tråkigt.


Skytten
Du har massor att göra, men ingen riktig energi att sätta igång. Ha inte dåligt samvete för att du latar dig. Alla behöver få ta det lugnt mellan varven och nu är det din tur att koppla av. Under fredagen eller lördagen har du ovanligt mycket tur. Kanske ska du köpa en lott någon av dagarna. På söndagen försöker du att starta upp ett projekt som gett dig dåligt samvete under en lång tid. Tyvärr blir resultatet ganska dåligt eftersom du inte anstränger dig.


Stenbocken
Du har svårt att neka en vän en tjänst i helgen. Den här tjänsten kan komma att ta betydligt längre tid än du tänkt dig och det kan skapa både irritation och problem med andra aktiviteter som du har bokat in. Lördagen ägnar du åt dem som står dig närmast. Det kan vara en utflykt med familjen, en fika med kompisarna eller en artighetsvisit hos en äldre släkting. Söndagen fokuserar på utomhusaktiviteter.


Vattumannen
Du njuter i fulla drag av att vara ledig och spenderar gärna flera timmar åt en hobby som du har. Har du familj kan det uppstå en intressekonflikt under lördagen. Du vill en sak medan den övriga familjen vill något helt annat. Här gäller det att du kan vara flexibel och hitta en lösning som passar de flesta. Söndagen verkar du ägna åt en resa av något slag. Det kan stundvis bli en rätt så tråkig dag, men kvällen blir avslappnande och skön.


Fiskarna
Just nu har du svårt att lyssna på vad andra vill säga till dig. Du går din egen väg och föredrar att lära dig av dina egna misstag. Din lite bångstyriga attityd märks tydligt under helgen då du motsätter dig det mesta. Att du är så här oflexibel beror på en påverkan från Uranus och den kan mildras i slutet av perioden. Söndagen blir den skönaste och mest avslappnade dagen under den här helgen.

 

 


Kommentarer

  • Titti/Elisabet Lindberg säger:

    Jag är född i lejonets tecken och läste nyss horoskopet.Jag läre skratta för idag rök vi i luven på varandra,så det stämde det du skrev =)

    Och mina funderingar är faktiskt hur jag ska göra,stanna kvar eller bryta upp.Där ser man =)

    2011-06-06 | 00:01:13
    Bloggadress: http://VGN

Kommentera inlägget här: