Kaylas

HÄNRYCKNINGENS TID = PINGST

Kategori: Vardagsliv



Önskar er alla en riktigt TREVLIG PINGSTHELG. Min helg ska jag tillbringa i Mariestad hos Pärlan och hennes familj. Hoppas på bra väder, men huvudsaken é att jag får umgås mé mina nära & kära.

Är ju ”hemma” i Skövde och hälsar på nu i 2 veckor. Ska passa på att söka jobb här nu, men det viktigaste é ju att träffa barnen, pappa med särbo och mina vänner.



Väduren
Just nu är ditt största problem att du inte lyssnar. Du tenderar att sluta fokusera på vad din kollega/vän säger efter de inledande orden och det gör att du går miste om en hel del information. Under fredagen har du möjlighet att träffa nya människor. Det kan vara en fest eller middag. Lördagen och söndagen blir lugnare. Då handlar det mer om att umgås med din familj. Har du en partner kan lördagskvällen blir riktigt romantisk.

 

Oxen
Det blir en rätt så fullbokad helg så du ska inte tro att du får vila dig. Försök att åtminstone komma i säng i vettig tid en av de här dagarna. Du behöver verkligen all sömn du kan få. Under fredagen och lördagen verkar du umgås med vänner eller bekanta. Under söndagen passar du på att fixa i hemmet Du vill göra fint inför sommaren och det kräver en hel del tid att få det precis som du vill ha det. Under söndagskvällen kan det hända att du får goda nyheter.

 

Tvillingarna
Du har massor av olika projekt på gång, både i arbetet och privat. För dig verkar det vara rätt så svårt att håll isär jobb från privatliv. Du umgås gärna med dina kollegor och du har inget emot att arbeta lite när du borde vara ledig. Den här helgen är inget undantag. Du verkar integrera ditt jobb med din fritid. Glöm inte bort att det är bra att låta hjärnan vila mellan varven. Ta en långpromenad i naturen för att rensa tankarna och få balans.

 

Kräftan
Det blir en rolig och händelserik helg för din del. Du har massor av olika projekt på gång och du gillar när det är full fart. Tyvärr kan det bli lite mycket av det goda ibland. Du känner dig nästan tröttare på söndagskvällen och på fredagen. Försök att varva alla aktiviteter med lite egentid där du egentligen inte gör någonting. Lördagen kan bjuda på en positiv överraskning i form av ett samtal från en vän som du inte har sett på länge.

 

Lejonet
Helgen blir vad du gör den till. Du har energi från Solen och en hel del busighet från Merkurius vilket gör dig till det perfekta sällskapet. Under fredagen och lördagen ska du passa på att umgås med bekanta eller vänner. Då är du som mest social. Under söndagen avtar dina utåtriktade talanger och du blir lite mer tystlåten och eftertänksam. En bra dag att ordna med planer inför semestern, vila upp dig eller ta långa promenader.

 

Jungfrun
Just nu har du många bollar i luften samtidigt och det finns en risk att du inte klarar av att hantera all projekt som du påbörjat. Den här helgen verkar handla mer om någon som står dig nära än om dig själv. Det kan vara att en kär vän fyller år, ska gifta sig eller nyss har fått barn. I vanliga fall är det du som är i centrum men den här helgen får du ta ett steg tillbaka och låta en annan person få glänsa istället.

 

Vågen
Den här helgen är du social och utåtriktad så det ger dig goda chanser att träffa nya människor och kanske inleda en flirt. Särskilt fredagen kan bli romantisk, men då måste du bjuda på dig själv och visa vad det är du känner. Lördagen verkar vara mer en familjedag än en party dag. Söndagen ägnar du mycket åt olika utomhusaktiviteter. Du trivs med att ha mycket att göra oavsett om du arbetar eller är ledig.

 

Skorpionen
Du har en hel del att fundera över den här helgen. En vän eller kollega har väckt en fråga som kräver en del eftertanke innan du ger ett svar. Lördagen passar även bra för shopping och att träffa vänner, särskilt under eftermiddagen och kvällen. Söndagen passar bäst till lugnare aktiviteter som att titta på film, läsa en bok eller ta ett långt bad. Under lördagen eller söndagen bör du höra av dig till en släkting med ett besked som du lovat att återkomma med.

 

Skytten
Just nu är du inne i en period då du har svårt att släppa taget om det förflutna och vidare. Du hänger kvar vid något som är dött sedan länge, men du vet inte hur du ska göra för att komma vidare. En vän kan ge dig några god råd, men då vill det till att du följer dem. Tänk på att ensam inte alltid är stark. Ibland kan man behöva någon som stöttar en och som man litar på. Söndagen är den bästa dagen om du vara kreativ och konstnärlig. Då influeras ditt tecken av Månens närvaro.

 

Stenbocken
Du har så mycket olika människor omkring dig just nu att du sällan får en stund för dig själv. För dig är det viktigt att vara ensam för det är då du hämtar krafter och samlar dig inför prövningar. Under lördagen eller söndagen bör du ta en time out och se till att få ett par timmar helt i ensamhet. Då kan du tänka ifred och lägga upp en plan för hur du ska hantera de närmaste veckorna. Söndagskvällen blir harmonisk och en gnutta romantisk.

 

Vattumannen
Var försiktig så du inte gör någon ledsen utan att mena det. Ibland kan du vara lite väl uppriktig i din strävan att hålla dig till sanningen. I vanliga fall brukar du vara mycket diplomatisk, men just nu influeras du stark av jord och då kan din uppriktighet bli lite väl mycket. Under lördagen och söndagen träffar du vänner eller släktingar. Du njuter av att umgås utan krav. En härlig helg att se fram emot.

 

Fiskarna
Fredagen bjuder på många utmaningar och en hel del skratt. Du träffar nya människor som inspirerar dig. Under lördagen tar du det lugnare. Du behöver tid att återhämta dig efter en tuff vecka. Söndagen handlar till stor del om ditt själsliga och fysiska välbefinnande. Du vistas ute en hel del och du försöker att motionera och äta sunt. En bra dag att börja med idrott eller träning. Du är mer motiverad än du brukar vara.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: