Kaylas

IDAG VAR DET KALAS

Kategori: Vardagsliv

Har varit på kalas idag, Susanns minsting fyller 14. Jösses vad tiden går, de é ju inga småbarn längre, utan långa gängliga tonåringar… Ja ja, det var trevligt iaf. Träffa lite folk och vara social, sen dricka kaffe och mumsa en massa kakor & prinsesstårta sitter ju aldrig fel och lägger sig så gott så som bilringar runt magen…


Ikväll blir det givetvis BB alltså Big Brother. Det är ju livesändning och utröstning på G. det har varit en riktigt turbulent vecka i BB-huset, i måndags klev Gurkan & Roza in i huset som ledare.  Gurkan é ju känd från tv sen tidigare, han har deltagit i både Sveriges värsta bilförare och Robinson. Sen kom det tidningsrubrik med budskapet: ”Big brother” har knäckt ännu en deltagare. Och i torsdags blev det förlovning i huset. Sanna Redsäter & Rodney Da Silva, som blev ett par redan efter ett par dar i huset, fick ringar och champagne, så på torsdagskvällen blev det förlovningsfest.

I tisdags togs Jessica Karlén, 22, ur huset. – Hon var inte i rätt skick att fortsätta programmet, säger Pelle Porseryd, exekutiv producent.

Det var på tisdagen som Jessica Karlén började uppföra sig förvirrat. Hon hade inte sovit på två nätter inne i ”Big brother”-huset. – Det finns maffia här inne. Vissa som är här är skådespelare och så delar de ut ledtrådar. Som i går när vi fick cigaretter. Det röda står för goda och de blå för onda, sa hon innan hon tvingades lämna huset.


”Big brother”-produktionen fattade beslutet under tisd.em. – I samråd med psykologen gjorde vi en bedömning att hon inte mådde bra. Hon var inte i rätt skick att fortsätta. Hon får den hjälp hon behöver nu, säger Pelle Porseryd, exekutiv producent.

Jessica var den 3:e personen som tvingades lämna ”Big brother” på 3 dagar. I lördags valde produktionen att ta ut Rickard Andersson, 27 och hans flickvän Ebba Berglund, 24. Rickard Andersson hade då betett sig förvirrat och talade osammanhängande. Nu vårdas han på sjukhus, bekräftar hans mamma Jadwiga Andersson.  – Det är en påfrestande miljö. Det är inget snack om den saken, säger Pelle Porseryd.

Nu är produktionen vaksam för att undvika att det händer igen. Psykologer och läkare bedömer om en deltagares hälsa är i fara. – Det här visar på att våra säkerhetsrutiner fungerar och gör att man är ännu mer på tårna. Man inser att det här kan inträffa både en och två gånger, säger han. TV11 anser inte att några missbedömningar har skett i rekryteringen.


– Man kan aldrig förbereda sig på hur någon kommer att reagera. Vi gör allt vi kan för att förbereda dem, de får träffa psykologer och läkare flera gånger om, säger Porseryd. De deltagare som behöver psykologhjälp efter programmet erbjuds det av TV11. – Vi kommer aldrig att lämna någon som vi anser behöver vårt stöd.

I kvällens program kommer också HUNK EDEN, en kille till ska in i huset. Tittarna har bestämt vem. Kika på kvällens direktsändning så får du svaret.

 

Någon ska också lämna huset. Efter veckans tävling killarna mot tjejerna, vann killarna och slapp bli nominerade. Så denna vecka är Sanna Redsäter, Katerina Kazelis och Cilla Domstad nominerade. Ring och rösta på den du vill har kvar i programmet.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: