Kaylas

HELGENS HOROSKOP

Kategori: Vardagsliv






Ja så har ännu en vecka gått – och det har inte hänt någonting… Jo det har det ju, det kom ett telefonsamtal i veckan, som gjorde mig väldigt glad. Det var ett erbjudande om sommarjobb -I SKÖVDE J Så nu ska jag åka ner där och umgås mé mina barn och gå på intervju på ett äldreboende där. Jag åker den 7/6. Annars så blir min helg lugn som vanligt…

 

 

 

 

 

 

 

  • Väduren
    Fredagen börjar stressigt. Du har svårt att koncentrera dig och det gör att du hamnar efter redan från början. Försök att skriva en lista på vad som måste göras så går det enklare. På fredagskvällen träffar du en person so du tycker mycket om och det gör att kvällen blir lyckad. Under lördagen och söndagen är tempot betydligt lugnare. Äntligen får du en möjlighet att koppla av och vila upp dig. Se till att du inte sover för mycket bara, då blir du övertrött.
  • Oxen
    Du har ännu en fartfylld helg att se fram emot. Försök att sova ut ordentligt åtminstone en av dagarna. Ibland så stressar du på utan att tänka dig för och då märker du inte hur slut du är innan det är för sent. En vän till familjen försöker få dig att gå med på något som du inte vill göra var stark. Lördagen och söndagen blir roliga men fullspäckade. Månen gör dig extra kreativ just nu och får dig att vilja skapa med händerna.
  • Tvillingarna
    Du har en del roliga idéer för den här helgen, frågan är om din partner tycker att dina infall är lika inspirerande som du gör. Ibland måste man kompromissa och den här helgen är ett sådant tillfälle. Försök att hitta en medelväg mellan era båda viljor. Som singel har du det enklare. Det är bara att följa din lust. Under lördagen ger Solen dig massor av energi så då passar det bra att påbörja lite mer omfattande projekt.
  • Kräftan
    Fredagen handlar till stor del om att ta ansvar för sina handlingar. Du tenderar att skylla dina misslyckanden på andra och det gör att du inte ser vad du kan förbättra hos dig själv. Under lördagen väntar goda nyheter. Söndagen blir den lugnaste och skönaste dagen den här veckan. Då kan du verkligen slappna av och bara njuta. Är vädret bra ska du vara ute så mycket som möjligt. Den här årstiden suger du energi från naturen .
  • Lejonet
    Du är en brinnande och passionerade personlighet vilket gör att du hatar med samma styrka som du älskar. Hos dig finns det inga mellanlägen och det märks under fredagen då du plötsligt känner en innerlig samhörighet med en kollega. Det kan bli början till en flirt, men frågan är hur långt du är villig att gå? Under lördagen ska du undvika att reta upp dina familjemedlemmar, det finns risk för ett stort gräl om du inte ser upp. Söndagen blir intensiv men rolig.
  • Jungfrun
    Du har svårt att bestämma dig och det är väldigt okaraktäristiskt för ditt tecken. Just nu influeras du mycket av vatten, därav veligheten. Under fredagen eller lördagen vill en vän/släkting ha ett besked i en viss fråga, men du tycks inte kunna välja vad det är du vill göra. Under söndagen ska du passa på att träffa vänner. Det är alldeles för sällan du tar dig tid att bara vara med kompisarna. Du är alldeles för pliktmedveten för att kunna slappna av.
  • Vågen
    Helgen ser lovande ut om du bara håller dig borta från impulsköp för då är risken stor att du handlar något som du egentligen inte vill ha. Det finns ett stort varningstecken i ditt horoskop den här perioden och det gäller ditt sätt att behandla en bekant som du inte gillar. Försök att inte visa dina känslor, du sårar bara den här personen i onödan och det kommer att ge dig dåligt samvete. Under lördagen och söndagen ska du passa på att vara ute så mycket som möjligt.
  • Skorpionen
    Du är inne i en period då det mesta tycks gå bra. Njut av det är flytet för det är temporärt. Passa på att löneförhandla, söka nya uppgifter eller kanske rent ut av nytt jobb de närmaste veckorna. Chanserna är goda att du får precis vad du vill ha. När det gäller kärlek har du svårt att släppa dina skyddsmurar, oavsett som du är i början av en romans eller i ett etablerat förhållande. Du gillar inte att känna dig utlämnad och det gör att din partner känner sig utfryst.
  • Skytten
    Just nu är du på väldigt bra humör. Du njuter av att umgås med människor och ställer gärna till med en spontan middag/fest. Just nu är chanserna goda för alla singlar att träffa någon som kan bli mer än en vän. Frågan är om du verkligen är villig att ge upp dina olater för att kompromissa så som man måste i ett förhållande. Under lördagen får du chansen att pröva på något du länge velat testa. Under söndagen föredrar du lugn och ro framför allt för mycket aktivitet.
  • Stenbocken
    Det blir en rolig och omväxlande helg. Fredagen är lugn och du njuter av att mysa med familjen. Under lördagen ökar tempot, det kan vara någon sport eller någon form av motion. Kvällen ägnar du åt att umgås med nära vänner. Under söndagen pysslar du mycket i hemmet. Du tycker om att skapa ett bo med hög mysfaktor. För dig handlar inredning mer om känsla än om en regelrätt stil. Går du på loppis har du stora chanser att göra bra fynd.
  • Vattumannen
    Var försiktig så du inte sårar någon som står dig nära den här helgen. Din ärlighet kan bli för mycket. Ibland kan det vara bättre att tiga med sin åsikt. Under lördagen umgås du mycket med barn eller yngre personer. Det blir en rolig dag med många spontana inslag. Under söndagen passar du på att göra något för dig själv. Det kan vara att ägna dig åt en hobby, titta på en film som du velat se eller bara ta en rejäl sovmorgon.
  • Fiskarna
    Helgen blir lågmäld och vilsam. Det har varit mycket den senaste tiden så det kan påverka din hälsa negativt. Ditt horoskop varnar för en förkylning eller någon annan lättare sjukdom. Passa på att fundera lite inför sommaren. Du har en hel del lösa planer. Det är bra om du bestämmer dig en gång för alla och bokar in några av de aktiviteter som du vill göra innan platserna tar slut. Glöm inte bort en födelsedag eller en namnsdag den här helgen.

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: