Kaylas

JOBBINTERVJU IDAG :)

Kategori: Vardagsliv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag ska jag på intervju på ett äldreboende. Det é det jobbet jag skrivit om tidigare, 77 % och ”provanställning” 1 månad genom bemanningsföretaget sen fast anställning efter det om allt fungerar som det ska. Men de har ju flera att intervjua så man kan inte ta ut någon glädje i förskott. Man får ju vara glad över att man blir kallad på intervju iaf. Men man kan ju alltid hoppas, det kan ingen ta ifrån en.

 

Igår beställde jag min goodiebag, så himla trevligt att få lite gratisprodukter då och då. Så nu väntar jag på att den ska dyka upp mé posten i veckan. Vill du också ha en? Kika då in på deras sida och registrera dig. Goodiebag

 

 

 

Ja annars har jag inget inplanerat i veckan – än iaf. Förutom tvätt, städ & matlagning då, som man aldrig kommer ifrån… Hur din veckan kan bli får du en glimt av här i veckans horoskop ;)

 

VECKA 20, 16-22/5 2011

 

  • Väduren
    Efter ett flertal rätt hektiska månader, rör sig Vädurens planet - Mars - vidare från ditt tecken och in i Oxen i mitten av veckan, något som varslar om en period av relativt lugn och eftertänksamhet. Du har många framgångar bakom dig, och människor du beundrar och bryr dig om arbetar fortfarande å dina vägnar för att din dagordning skall bli verklighet. Samtidigt är du medveten om du har kommit långt på kort tid, och inser behovet av konsolidering, av att uppskatta det du har uppnått. Konsekvensen av detta är att du tar lite lättare på saker och ting, tillåter dig att slappna av och drömma medan du räknar dina pengar och tänker på vad du kan lägga dem på.
  • Oxen
    Oxens planet - Venus - får sällskap av både Jupiter och Merkurius under veckan i en sällsynt trippelkonjunktion som är otroligt inspirerande mentalt, intellektuellt och andligt. Sannolikt har du brottats med en del inre demoner på sistone, men nu kan du brotta ner dem helt och fullt och återfå befälet över din egen tillvaro. När Mars rör sig in i ditt tecken i mitten av veckan upplever du en verklig energikick, som för med sig en extra beslutsamhet som gör att du kan få vad du vill ha. I kärlek är det mycket möjligt att det du vill ha står rakt framför näsan på dig, men att du är osäker på hur du skall agera. Även här blir visshet och framgång ett faktum under veckorna som kommer.
  • Tvillingarna
    Under veckan upplever du kulmen på flera månaders nätverkande där du har kunnat använda dig av ditt eget inflytande för att väva samman ett antal olika individer till en fungerande grupp med en inneboende dynamik som verkligen kunnat få olika projekt att lyfta. Veckan handlar om att kommunicera och att fira något stort, att delta i ett sällskapsliv som är lika vänskapligt som roligt. Har du dessutom ansträngt dig för att få en alldeles speciell person att slå sig samman med dig, kommer du att lyckas med det under veckan, även om tidigare försök misslyckats på ett mycket frustrerande sätt. Nyckeln till karriärframgångar nu är att ingå partnerskap med dynamiska individer.
  • Kräftan
    En process som handlar om konsolidering fortsätter under veckan, och fastän det fortfarande råder stor aktivitet i ditt händelserika yrkesliv, är det samtidigt till din fördel att du får sällskap av lugna och stabila vänner. I grupper kan du ta en ledande roll för att skapa en lugn stämning. På jobbet finns det tre individer i synnerhet som gör gemensam sak för att bli en mycket dynamisk och framgångsrik kraft, och man blir äntligen varse vad flera månader av stridigheter och förberedelser syftade till. En ledare känner också att han eller hon nu gjort allt de kan och lägger ner mycket mindre energi på det som händer och sker, och i samband med det kan det bli lite si och så med riktningen. Men ändå, arbetet är inte allt... det är viktigt att njuta av livet också.
  • Lejonet
    Det vore konstigt om inte yrkeslivet rullade på rätt bra nu, och sannolikt sitter du rimligt säker på din tron. En mycket spännande period intellektuellt och i termer av personlig växt klingar så sakteliga av, men de spännande upptäckter och insikter som har kommit till dig lever vidare. Resor och studier du har gjort kan nu bidra till att du får ökat anseende, och just nu är du den som är bäst skickad att garantera stabilitet på jobbet. En spännande utveckling är också på gång i relationer, där partners och andra människor som du respekterar står inför underbara möjligheter. En något lat individ drömmer om att få ta befälet.
  • Jungfrun
    Detta är en vecka när en längre process kulminerar som inneburit att du fått riskera mycket för att få mer trygghet i olika avseenden. Det har krävts en hel del mod för att du skall komma så nära en viss person som möjligt. Det är troligt att det också finns en annan person som du upplever vara som en bror eller syster, och som är med dig steg för steg i din kompromisslösa strävan att upprätta ett djupt emotionellt band. Även ekonomiskt är trygghet centralt för dig nu, särskilt när det finnas delade resurser som måste hanteras på det ena eller andra sättet. Men så är detta också en vecka när du skördar rikligt i proportion till de risker du har tagit.
  • Vågen
    Under veckans lopp gör Vågens planet - Venus - gemensam sak med Merkurius och Jupiter i en sällsynt konjunktion som kan medföra att lyckan ler mot många olika relationer i ditt liv. Det är en underbar kombination om du har planer på att resa, om det finns något du vill uppnå rent intellektuellt, och för projekt du driver tillsammans med andra. De eventuella risker du har tagit på sistone för det du verkligen tror på ger också utdelning nu i direkt proportion till det mod du visat. En partner som har styrt och ställt ändrar stil och blir lite av en mjukis. Du kommer att behöva hålla ett öga på partners ekonomiska aktiviteter nu - de förförs lätt av en ny dröm.
  • Skorpionen
    I mitten av veckan rör sig Skorpionens planet - Mars - från Väduren, där den har markerat en period då du kunnat agera utifrån en riktig styrkeposition på jobbet. Du lär ha upplevt segrar och framgångar, men nu ändras fokus, och det som kommer att uppta dig mest nu när Mars rör sig in i Oxen är de viktigaste relationerna i ditt liv. Detta kräver att du klarar av att anpassa dig och göra nödvändiga justeringar. Den Skorpion som är singel kan tvivelsutan komma att drömma om den stora romansen. Oroa dig inte, den kommer du snart att uppleva. Kom dock ihåg att om du vill uppleva fortsatt framgång, så behöver du kunna anpassa dig efter en partners värderingar... men det kommer det att vara värt.
  • Skytten
    Detta är en tid när framgångarna avlöser varandra, särskilt då i termer av att få mer inflytande och att vinna över människor med din personlighet. När både Merkurius och Venus går i konjunktion med Skyttens planet - Jupiter - under veckan, kan också romantiken blomma ut för fullt. Har någon uppvaktat dig en tid kan det äntligen bli allvar av. Just nu innebär en sådan relation dock också att en tredje part kommer in i bilden, men det är bara en bonus. Detta är en storartad tid för barn, för att leka med dem, att skapa dem, eller att arbeta tillsammans med dem. Och det är också en utmärkt tid för äventyr! Våga ta en risk - det kommer att löna sig.
  • Stenbocken
    Det lär ha förekommit många utmaningar de senaste veckorna - särskilt i yrkes- och familjerelationer. Du har dock lyckats hålla ett visst jämnmod genomgående, och försäkrat dig om att de initiativ som tas vilar på en stark grund. Framgången lär också redan vara ett faktum, en tendens som fortsätter under veckan. Har du barn kan detta vara en spännande och lyckosam tid för dem, och det är också en utmärkt period för syskonrelationer. Goda nyheter präglar familjelivet! Den Stenbock som är singel kan bli föremål för en sensuell älskares intresse, dessutom någon som har en dröm att dela med sig av. Under de närmaste veckorna kommer du också att svälja den med hull och hår.
  • Vattumannen
    Allt handlar om några sista framgångsrika kommunikationsinitiativ nu, och efter en del tillbakagångar och utmaningar under senare veckor, finns det inte längre några hinder i din väg. Framgången är din, särskilt på områden som handlar om utbildning, nätverkande och de nära relationer du har med syskon eller med människor i ditt grannskap. Nya trender märks av i hem- och familjelivet i mitten av veckan, och till en början kan för många valmöjligheter eller för höga förväntningar skapa en viss förvirring. Men efterhand som veckorna passerar, märker du hur allt reder sig till det bästa på ett mycket gynnsamt sätt. Människor du står nära är beredda att göra långsiktiga åtaganden för att få relationer att fungera.
  • Fiskarna
    Det pågår saker i ditt liv som innebär att du känner dig manad till mycket subtila justeringar för att hitta den ingrediens du saknar för att du skall kunna uppleva lycka och tillfredsställelse. Under veckan stimuleras ditt drömliv på ett kraftfullt sätt, och du känner också en stark drift att kommunicera dina drömmar. Detta är början på en extremt kreativ period mentalt, en tendens som bara blir allt starkare under veckorna som kommer. Veckan präglas av ekonomisk framgång, och de sista pusselbitarna faller på plats i förbindelse med partnerskap. I affärer finns det kontrakt att skriva under och det är helt i sin ordning att fira det som blir.
  •  


     

Kommentarer


Kommentera inlägget här: