Kaylas

MÅNADENS OCH VECKANS HOROSKOP

Kategori: Vardagsliv


Har ni lämnat in deklarationen nu då? Senast klockan 24:00 den 2 maj ska du ha lämnat in deklarationen elektroniskt eller på papper till Skatteverket. Jag deklarerade idag, sista minuten som alltid :)


Maj månad är här, sommaren kommer smygande om några veckor…
Ny månad = nytt månadshoroskop. Så idag får ni både det + veckans astro också – bra va?


  • Väduren 21 mars - 20 april
    Du har massa nya uppslag som du vill ha genomfört på jobbet. Ivrig som du är så hinner du bara förklara hälften av vad du menar för dina chefer, då du tycker att de ska förstå resten själva. Så enkelt är det inte, sakta ner takten och du blir rikligt belönad när det fungerar. Kärleken hinner du inte riktigt med just nu även om den inte saknas. Förklara för din vän att du behöver jobba hårt några veckor under maj, men att du bjuder på en härlig semester när det är klart.
  • Oxen 20 april - 21 maj
    Sköna maj välkommen till vår bygd igen! Så sjöngs det vid alla eldkasar under Valborgsmässoafton. Det är din tid nu, kära oxe, att gå ut på grönbete och njuta av försommarsolen i full glans. Kärleken blomstrar i kapp med naturens växter och du har all anledning att vara nöjd med livet. Ekonomin är på grön kvist och lika mycket tur som du har i kärleken har du i lotteri eller någon investering då Venus lyser välvilligt i öster och stiger stilfullt i ditt horoskop.
  • Tvillingarna 21 maj - 22 juni
    Den rastlösa Tvillingnaturen visar sig i ditt horoskop och smittar av sig på dig. Du vill ha ombyte både på jobbet och kanske i relationerna till den som står dig nära. Tänk efter lite först innan du bestämmer dig för att göra något som senare visar sig vara överilat. Har du det gott med kärleken finns ingen anledning att du ska mixtra med känslorna bara för att du känner dig rastlös. Det må vara så att kassan är halvskral men rätt vad det är så fylls det på igen.
  • Kräftan 22 juni - 23 juli
    Det stundar intressanta tider då det för många blir dags att ömsa skal och våga lämna gamla invanda strukturer. Pluto som har gått in i Stenbockens tecken under våren, ligger nu mittemot ditt födelsetecken och belyser saker och ting som du egentligen inte vill ta tag i. Men du inser motvilligt nödvändigheten av att acceptera att allt som är inte kan vara samma för evigt. Det gäller både relationer, arbete och pengar. Allt blir faktiskt bättre bara du följer med!
  • Lejonet 23 juli - 23 augusti 
    Det finns känslor under ytan som du behöver ta upp och fila udden av. Någon i din närhet har sårat dig och du har svårt att svälja harmen av att ha blivit förnärmad. Lejonets stolthet kan vara självförgörande om du inte tar till dig av förlåtandets stora gåva. Ett anbud om jobb ser ut att nå fram till de Lejon som är födda mellan den 4 till 12 augusti och innefattar både resor och möjlighet att tjäna bättre. Det ser ut att vara inom modebranschen eller turism.
  • Jungfrun 23 augusti - 23 september 
    Saturnus befinner sig i ditt tredje hus och kommunikationen är lite återhållsam. Omgivningen kan uppfatta dig som något reserverad och svår att nå fram till. Saturnus är också i opposition till Venus och känslorna hålls även de tillbaka. Nu vet du om det och kan motverka effekterna och i stället öppna det glada ansiktet som drar till sig lyckliga stunder och människor. Din vän kommer med ett förslag men du är inte beredd att satsa på det, fast det ska du verkligen göra.
  • Vågen 23 september - 23 oktober
    Venus i ditt sjunde hus denna månad lovar romantik och erotik med rafflande inslag. Kanske har du en rival som nu vaknat till i försommarens friska vindar och som vill vara med i spelet. Men du kan vara lugn, din utvalda har bara ögon för just dig! Det blir mycket att göra på jobbet och du riskerar att ta till dig för mycket just för att det ger de pengar du behöver till din semester. Om du studerar eller går på någon kurs upptäcker du nya lärdomar du har nytta av.
  • Skorpionen 23 oktober - 23 november
    Som Skorpion är du mestadels utforskande och beräknande i det du gör, så även i kärleken. Men den här perioden stämmer inte dina kalkyler att erövra det du har i kikaren. Det är snarare du som blir erövrad och intagen av någon som hittat fram till ditt hjärta. För denna gångs skull ska du sänka garden och överlåta allt till Amor och bara följa med i turerna. Det blir mycket fruktbart. Jobbet och ekonomin fungerar som vanligt och du kommer väl överens med kollegorna.
  • Skytten 23 november - 22 december
    Skytten kallas ofta för Zodiakens lyckobarn, och visst är det så att nu har du turen på din sida i mångt större mått än vad som är vanligt. Det handlar om pengar och resurser som kommer och fördelar sig till dig i en berikande mängd. Saturnus visar att det ligger en arbetsresa framför dig, eller att kontakter med utlandet kommer att ta rätt mycket tid. Allt går inte helt smidigt i den vägen, men som sagt, du har bättre tur i både spel och i kärlek denna månad.
  • Stenbocken 22 december - 20 januari
    Din födelseplanet Saturnus har kommit in i ditt åttonde solhus. Det innebär att din fokus hamnar på ekonomiska förändringar och nödvändiga sådan både i jobbet såväl som privat och i relationer. Du tar på dig en alldeles för hög arbetsbörda då du tror att det är arbete som är lösningen på dina problem. Nu är det snarare så att du behöver låta kärleken bli det som är viktigast och att den beständiga lyckan består i att dela med sig av sig själv. Kosta på er en avkopplande resa.
  • Vattumannen 20 januari - 19 februari
    Härskarplaneten Uranus delar rum med sex andra planeter i din östra horisont denna månad och är i stigande. Det tolkas som att du kommer in i en period där du vill byta livsstilstrend för att bli mer uppmärksammad och få vara med i svängarna bland innefolket och kändisarna. Det kan vara ett intresse du har inom samhälls- och arbetsfrågor, politik mm som drar och du vill få utlopp för i gemensam sak med andra. Kärleken och erotikens låga brinner starkt, men se upp för konkurrens!
  • Fiskarna 19 februari - 21 mars
    Bakom kulisserna i ditt annars till synes vanliga lättsamma och glada humör funderar du över något som hände för väldigt länge sedan. Det är en hjärtesorg som du inte har kommit över ännu och som gör sig påmind när du träffar någon som påminner om den du saknar sedan förr. Ni träffas några gånger då du vill utforska de märkliga känslorna du har för att se om just den personen är den rätta. Det blir givande och du kommer att få många frågor besvarade.

 

Må 2/5 – To 5/5

  • Väduren
    Under början av veckan är du på dåligt humör. Du känner dig stressad och hinner inte med allt du vill få gjort. Var inte rädd för att be en vän om hjälp så att du kommer ikapp. Under onsdagen blir du presenterad för en person som gör ett starkt intryck på dig. Du kommer att se en hel del av den här personen framöver och det är du glad för. Under torsdagen ska du undvika allt som har med spel att göra. Då har du otur och du kommer förlora pengar om du spelar.
  • Oxen
    Det blir en ganska intensiv start på veckan. Du måste orka med både arbete och att vara social. Det gäller att du inte blir grinig och låter ditt humör gå ut över fel person. Ibland kan du vara lynnig, särskilt när du som nu har en påverkan från Uranus. Under tisdagen och onsdagen blir det lugnare. Du känner att du kan släpp lite på kontrollen och låta andra få bestämma ett tag. Torsdagen blir den skönaste dagen dem här perioden. Då njuter du av att bara ta det lugnt.
  • Tvillingarna
    Just nu funderar du mycket. Det verkar som du är på väg att göra ett personligt val och det är viktigt för dig att du fattar rätt beslut. Tillåt dig att vara eftertänksam. Tvillingen är ofta impulsiv och då kan du lätt göra det som känns rätt för stunden men som blir fel i längden. Under tisdagen väntar det goda nyheter som har med arbete eller pengar att göra. Onsdagen är bra om du vill ägna dig åt fysisk aktivitet och motion. Torsdagen är den dagen då du är som mest social.
  • Kräftan
    Det blir en ganska lugn inledning på veckan. Du stressar inte mer än di behöver och du passar på att ordna mindre viktiga saker på jobbet som du aldrig tycks hinna med i vanliga fall. Under tisdagen får du ett förslag angående en aktivitet. Det är något som du länge varit sugen på att få prova på men som du inte tagit dig tid till ännu. Under onsdagen och torsdagen jobbar du hela tiden mot en deadline. Du måste bli klar med dina uppgifter inom en viss tidsram.
  • Lejonet
    Det blir en ganska kaotisk vecka. Det beror på att du inte är lika strukturerad som vanligt. Du tenderar att påbörja en massa olika projekt med du är sämre på at avsluta dem. Disciplin är egentligen inte din starkaste sida, och nu när Solen försvinner ur ditt tecken så blir du mer oorganiserad än vanligt. Se upp med en kollega som pratar mycket strunt. Hon är avundsjuk på dig och kan sprida en del lögner om ditt privatliv.
  • Jungfrun
    Du vill så mycket just nu och det är bra att du har ambitioner. Under början av veckan ska du försöka att presentera de idéer som du brinner mest för inför din chef. Han/hon har mer tid att lyssna på vad du säger och ta till sig din vision under måndagen eller tisdagen. Onsdagen passar bra om du ska göra ett större inköp. Torsdagen bör du ta det lugnt. Stressa inte upp dig i onödan för då riskerar du att bli både arg och besviken. Under torsdagen pendlar dina känslor mer än vanligt.
  • Vågen
    Under måndagen får du möjlighet att bevisa något både för dig själv och för dina vänner. Det blir en bra dag då du känner att du växer som människa. Under tisdagen kan det bli bakslag på en av dina arbetsuppgifter. Du borde inte kunna misslyckas med det här, men ändå så har du gjort det. Onsdagen och torsdagen blir lugna utan överraskningar. Du inser att det var länge sedan som du hade en riktigt händelselös dag.
  • Skorpionen
    Det blir en bra med lite stressig inledning på veckan. En kollega på jobbet har ett gott öga till dig och det kan uppstå lite spänning mellan er som du upplever som pirrande och rolig. Under onsdagen får du en uppgift som kan visa sig bli något av en utmaning. Under torsdagen försöker du att avsluta de uppgifter som du påbörjat tidigare i veckan. På det hela taget så mår du bra just nu tack vare Solens inflytande i ditt horoskop.
  • Skytten
    Ibland kan du bli lite hetsig i humöret och det sker under inledningen av den här veckan. Du känner dig rastlös och stingslig. Inget du tar dig för får dig på gott humör. Under onsdagskvällen och torsdagen försvinner den här påverkan delvis och du blir mer harmonisk. På torsdagen kan du få en oväntad förfrågan som gör dig glad, särskilt när det kommer från en speciell person. Våga visa dina känslor, du kommer att upptäcka att de är besvarade.
  • Stenbocken
    Du vågar mer och mer på jobbet vilket gör att du ibland inkräktar på din kollegas område. Det kan uppstå en konflikt mellan dig och din kollega tack vare att ni båda har ett starkt revirtänkande. Om ni vågade släppa lite på gränserna skulle ni kunna samarbeta och bli ännu bättre på det ni gör. Onsdagen är den dag som passar bäst om du vill ut och träffa vänner.
  • Vattumannen
    Du tar dagarna som de kommer just nu och försöker undvika att planera för långt in i framtiden. Du har en förmåga att bli frustrerad när du inser att du inte kan få det du vill ha just nu så det är lika bra att inte grubbla för mycket utan att bara köra på. Det väntar goda nyheter i mitten av veckan. De kan föra med sig mer pengar eller tillfälle till ett roligt extra arbete. Under torsdagen bör du inte glömma bort en släkting som du lovat höra av dig till.
  • Fiskarna
    Dagarna är rätt så lugna på jobbet just nu och det passar dig bra eftersom du har så mycket planerat när du är ledig. Tänk på att bara för att det är lugnt så kan du inte drömma dig bort. Du måste vara uppmärksam på detaljer annars kan det hända att du missar något väsentligt och blir stående med en massa onödigt extraarbete. Har du ett förhållande kan det vara en bra tid att utveckla er relation.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: