Kaylas

ONT I HALSEN OCH FEBER...

Kategori: Vardagsliv





Ja dagen som började så bra igår, slutade med halsont och besvikelse... Jag var jättepigg igår och kände mig riktigt alert. Men som ett blixtnedslag fick jag ont i halsen på em. och sen kom även febern...

Klänningen jag skrev om igår, skulle jag få i morsdags-present från min lilla gumma. Men när jag sen skulle beställa den, fanns den inte kvar i min storlek. Suck - Så typiskt, jag kollade ju på den i onsdagskväll och då fanns den minsann i min storlek, men på torsdagen var det bara småstorlekar kvar...

Min helg går åt till att kurera mig. Ska inte göra ett skit, utan ta det lugnt och bara vara. Hur er helg blir kan ni se här i horoskopen, och kärleksprognoserna längst ner i detta inlägg.








 

 

  • Väduren
    Helgen blir annorlunda. Du får aktivera dig mer än du tänkt och det kan hända att det irriterar dig. Just nu är du inne i en period då du känner dig rätt så lat. Lördagen blir en bra dag då du hinner med både det du måste göra och nöjen. Söndagen handlar om att våga fatta beslut som gör ont. Inse att ibland är det bättre att gå vidare än att älta det gamla. Försök att inte hänga upp dig på det som du ändå inte kan påverka.
  • Oxen
    Under fredagen får du möjlighet att träffa människor som du tycker om och som du känner dig bekväm med. Du har en trevlig dag och kväll. Under lördagen pysslar du mycket hemma. Du vill att allt ska vara i topptrim. Har du löjlighet så är du mycket utomhus den här helgen, särskilt om du har balkong eller trädgård. Du älskar att kunna plöja ner fingrarna i orden och njuta av att få dina växter att trivas, de blir som barn för dig.
  • Tvillingarna
    Under fredagen fattas det en person i ditt umgänge. Han/hon kan vara upptagen på annat håll eller sjuk, men frånvaron märks tydligt eftersom du tycker väldigt mycket om den här personen. Under lördagen passar du på att fixa lite med semester planeringen. Du gillar att drömma om tider då du är ledig. Under söndagen kan det dyka upp ett oväntat problem som gör att du får vara lite mer flexibel än du brukar.
  • Kräftan
    En bra dag helg för alla nyförälskade Kräftor. Venus påverkar ditt tecken positivt och gör dig mer kärleksfull än vanligt. För singlar som vill träffa någon kan det här vara den perfekta helgen. Tänk att ibland stöter man på äkta kärlek på de mest oväntade ställen som i bankomat kön eller när du köper glass. Det gäller att du är öppen och vågar hälsa om någon ser trevlig ut. Lördagen och söndagen ser ut att blir häliga och avslappnade.
  • Lejonet
    Du vågar ta initiativ och det är bra. Den senaste tiden har du känt av ett dåligt självförtroende som har hämmat din annars så spontana personlighet. Nu börjar den här påverkan att lyfta och du blir lite mer av dig gamla jag igen. Fredagen och lördagen blir de mest sociala dagarna den här helgen. Det är då du träffar människor och umgås. Under söndagen tar du det lugnare. Du är trött och behöver vila upp dig ordentligt.
  • Jungfrun
    Du har en hel del att göra under fredagen och timmarna flyger iväg. Risken är stor att du kommer försent om du har planerat in aktiviteter direkt efter jobbet. Försök att ha rejäla tidsmarginaler hela helgen. Just nu är du inte i en påverkan som gör att du nästan aldrig kan passa tiden. Du tror alltid att du hinner lite till innan du måste iväg. Under lördagen får du inte glömma bort att höra av dig till en vän. Söndagen blir riktigt härligt lat.
  • Vågen
    Under fredagen så ska du ställa frågor. Om du inte vågar fråga så kommer du inte få svar. Det är viktigt att du tar mod till dig och till det får du hjälp av Mars inflytande på ditt tecken. Under lördagen ska du undvika spel och större investeringar. Då har du lätt för att gå på en nit. Under söndagen får du möjlighet att visa en person som står dig när hur mycket han/hon betyder för dig. Din omtanke kommer att stärka er relation.
  • Skorpionen
    Just nu har du en hel del i tankarna och det gör att du inte alltid är fokuserad på det som sker omkring dig. Har du otur kan du få problem i arbetet under fredagen. Du är så disträ att du gör det ena misstaget efter det andra. Lördagen blir en riktig oas av lugn. Då slappnar du av och njuter av att slippa ta ansvar. Under söndagen får du ett samtal från en vän som vill överraska dig med en rolig nyhet. Det blir en givande helg.
  • Skytten
    Du har ett bra flyt i arbetet just nu och det gör att du slipper anstränga dig så mycket för att få fram ett resultat. Njut av den här vågen av tur, den kommer att gå över inom en eller ett par veckor. Under lördagen erkänner du ett misstag som du gjort och det får konsekvenser. Den goda nyheten är att du slipper i alla fall ditt dåliga samvete nu när du har bekänt ditt fel. Söndagen handlar till stor del om familjen eller dina närmaste vänner.
  • Stenbocken
    Det blir en trevlig med lite stressig helg. Du har ovanligt många järn i elden just nu och ibland känner du att tiden inte räcker till. Behöver du köpa något nytt till dig själv eller till ditt hem så gör du flest fynd under lördagen. Söndagen kan bli jobbig. Det finns en sak du borde ta upp med din partner, men du vet att ämnet kommer att röra upp känslor. Det är lika bra att ta tjuren vid hornen istället för att gå och gruva dig.
  • Vattumannen
    Under fredagen kan det hända att du glömmer bort något som är viktigt. Det blir svårt för dig att kompensera för ditt misstag, men du gör ditt bästa. Under lördagen och söndagen är du mycket med nära vänner eller med familjen. Du trivs bäst när du känner dig bekväm och det gör du med människor som står dig nära. Under söndagen passar det bra för alla former av motion. Kanske är det dags att börja ett lite mer hälsosamt liv.
  • Fiskarna
    Fredagen blir stressig men rolig. Du har en hel del arbete som måste klaras av innan du kan gå hem för dagen och det gäller att du behåller fokus under hela fredagen. På lördagen blir det mer fest och umgänge än arbete. Du slappnar av och har kul med dina vänner. Söndagen blir en riktig paus i vardagen. Då passar du på att ta igen dig ordentligt. Du njuter av att kunna ta dagen som den kommer utan att känna några måsten.

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: