Kaylas

VÄNTAR MED SPÄNNING...

Kategori: Vardagsliv

Väntar med spänning på att få höra ifrån bemanningsföretaget igen. Var ju på intervju i onsdags, och allt lät nästan för bra för att vara sant… Men det handlar iaf om ett jobb på ett äldreboende med start 1 juli. 77 % arb.tid, man jobbar 2 helger av 5 så det passar mig alldeles utmärkt.  Han skulle höra av sig snart igen, så skulle vi åka dit o kika tillsammans. Är anställd av bemanningsföretaget 1 månad, sen får jag fast tjänst om allt funkar bra… Låter helt otroligt, så vi får väl se vad som händer. Än är inga papper skrivna – så det é inte klart, som sagt. Men hoppas gör jag ju såklart.

 

 

Min torsdag var desto värre – låg i sängen hela dan med migrän. Usch vad man är ynklig och klen när huvudet bara dunkar och man kräks upp allt man lyckas pilla i sig. Jag kunde inte kravla mig ur bingen förrän halv 8 på kvällen. Men sen så efter lite mat som jag fick behålla så började livskraften åter spira.

 

Hoppas nu bara att min helg blir bra också, ska ju på 40-årsfest på lördag. Hur er weekend blir ser ni här i helgens horoskop.


HELGENS HOROSKOP Fre-Sön, 6-8/5
  • Väduren 21/3-19/4
    Fredagen blir riktigt bra för din del. Visst är det massor att göra, men du gillar utmaningar och det finns det gott om. Under lördagen passar du på att planera lite mer i detalj inför sommaren. Har du familj så umgås du en hel del med dem. Söndagen är bra till alla typer av sport och aktiviteter. Du behöver verkligen röra på dig. Det har varit för lite motion den sista tiden. Kvällen ägnar du åt en person eller hobby som du verklige älskar.
  • Oxen 20/4-20/5
    Du har fullt upp som vanligt. Fredagen blir stressig eftersom du både måste hinna med arbete och en eller flera fritidsaktiviteter. Umgås gärna med dina vänner under fredagskvällen, just nu är du ovanligt social. Lördagen ägnar du åt familj eller släkt. Det kan röra sig om en födelsedagsfest eller något annat som du vill fira. Under söndagen passar du på att fixa i hemmet. Har du trädgård så är du ut så mycket som vädret tillåter.
  • Tvillingarna 21/5-20/6
    Det blir en trevlig inledning på helgen. Du får en komplimang som gör dig riktigt glad och du känner dig på gott humör hela fredagen. Under lördagen ska du undvika att göra av med pengar. Pluto gör att du lätt faller för impulser som du vanliga fall undviker. Under söndagen vill du vara ute så mycket som möjligt. Du älskar att träffa vänner och ta promenader eller fika på ett trevligt utekafé. Tänk på att inte lova saker som du vet att du inte kommer att hålla.
  • Kräftan 21/6-22/7
    Just nu har du svårt att hitta din plats på arbetet. Du känner dig utanför, men vägrar att ta egna initiativ för att underlätta situationen. Månen gör dig extra känslig och därför reagerar du starkare än du brukar på dina kollegors kommentarer. Under lördagen slickar du såren och suger in en massa vänlighet från dina vänner. Du känner att du genast mår bättre när du omger dig med dina när och kära. Söndagen blir härligt lugn.
  • Lejonet 23/7-22/8
    Fredagen ägnar du åt en detaljuppgift som kräver större koncentration än vad du egentligen har. Dina tankar vandrar ständigt iväg och du befinner dig mer i framtiden än i nuet. Under lördagen får du en möjlighet at göra en vän eller släkting glad. Det krävs inte mycket från din sida för att få den här personen på gott humör, men det gäller att du tänker till lite extra. Under söndagen ska du passa på att ringa upp vänner som du sällan hör av dig till.
  • Jungfru 23/8-22/9
    Just nu har du många bollar i luften samtidigt så det gäller att du behåller fokus. Låt inte en trevlig kollega distrahera dig allt för mycket. Under lördagen kan du vara bortbjuden eller ha fest hemma. Det ligger massor av positiv energi i ditt tecken så se till att utnyttja den på bästa möjliga sätt. Under söndagen tar du igen dig ordenligt. Du njuter av att kunna vara impulsiv för en gångs skull. Oftast är hela helgerna fullbokade.
  • Vågen 23/9-22/10
    Du är på väg in i en period då det krävs mycket från din sida om du ska lyckas med de uppgifter som du tar dig an. Solens position försvårar det mesta som har med affärer eller arbeta att göra. Lördagen passar bäst för att umgås med släkt och vänner. Undvika att shoppa eller göra större investeringar. På söndagen får du ett unikt erbjudande som du bör överväga. Det här kan bli den möjlighet som du väntat på.
  • Skorpionen 23/10-21-11
    Fredagen handlar om att planera och vara effektiv. Ibland så har du svårt att vara så affärsmässigt som du skulle behöva vara. Du kan lätt bli lite för personlig i din arbetsroll och det ligger dig i fatet. Under lördagen får du möjlighet att träffa en person som du längtar efter mer än du vill erkänna. Söndagen är bra för lagom ansträngande fysiska aktiviteter som trädgårdsarbete, promenader eller simning.
  • Skytten 22/11-21/12
    Du har en del att fundera över när det gäller sommaren. Egentligen vill du vara mer impulsiv än ditt nuvarande liv tillåter. Försök att lämna lite luckor för spontana äventyr under semestern. Oavsett om du har familj eller är singel så måste du ha ett visst mått av frihet för att orka med. Under lördagen och söndagen är det främst familjen eller nära vänner som gäller. Du har mycket Måne i ditt tecken vilket gör dig ovanligt hemmakär just nu.
  • Stenbocken 22/12-19/1
    Du tar ett, för dig, ovanligt initiativ under fredagen. Det handlar om att kliva fram och visa att du är intresserad av mer ansvar än du har idag. Oftast håller du dig i bakgrunden och väntar på at någon ska upptäcka hur duktig du är. Nu träder du fram och talar om vad du tycker. Lördagen och söndagen blir ovanligt lugna. Du njuter av att ta dagen som den kommer utan att känna att du behöver stressa. En bra helg särskilt för tidigt födda Stenbockar.
  • Vattumannen 20/1-18/2
    Du har svårt att inte lägga dig i vad andra gör. Din nyfikenhet påverkas av tvillingarnas inflytande i ditt tecken. Mycket luft och mycket positiv energi gör att de flesta av dina kollegor förlåter dig din nyfikenhet. Du bidrar med många roliga och nya idéer genomtänkta förslag. Lördagen handlar om att ta ett privat initiativ. Visa vem du är. Söndagen passar bäst åt att ta det lugnt, planera framtiden och höra av dig till vänner.
  • Fiskarna 19/2-20/3
    Du har en lång och skön helg att se fram emot. Det enda orosmolnet kan vara en potentiell dispyt med en vän eller släkting. Du har en förmåga at reta upp en person i din närmaste omgivning just nu så en konfrontation är nästan oundviklig. Lördagen är en bra dag om du ska festa, träffa vänner eller delta i sociala evenemang. Söndagen passar bäst till att fixa med pengar, ekonomi eller investeringar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: