Kaylas

VECKANS HOROSKOP V.19

Kategori: Vardagsliv







Måndag 9/5- Torsdag 12/5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Väduren
    Måndagen bjuder på få överraskningar, men det tycker du är ganska skönt. Det har varit mycket den senaste tiden så du föredrar en lugn start på veckan., Under tisdagen och onsdagen ska du undvika att lägga ut pengar. Du gör av med mer än du har råd. Under torsdagen har du chansen att visa vad du går för på jobbet. Du kan briljera med något som bara du är duktig på. Torsdagskvällen kan bjuda på romantik, särskilt om du är i ett stadigt förhållande.

  • Oxen
    Du tar få risker just nu och det är bra. Ditt tecken tycker inte om förändringar utan trivs bäst när vardagen lukar på i invanda spår. Så som den gör just nu. Under tisdagen och onsdagen kan du ha lite tur i spel. Du vinner inga storsummor, men du blir några kronor rikare. Torsdagen blir en stressig dag. Då gäller det att behålla fokus även under eftermiddagen. Prova med mycket kaffe och en lätt lunch. En vän vill ha din hjälp under torsdagskvällen.

  • Tvillingarna
    Du har svårt att ta till dig kritik just nu. Mars ger dig energi att vilja göra saker, men Uranus hindrar dig från att nå din fulla potential. Under tisdagen väntar en del knepiga uppgifter. Försök att tänka logiskt. Under onsdagen och torsdagen kan du råka i konflikt med en kollega. Ni har en förmåga att aldrig tycka samma sak och det gör att det lätt uppstår diskussioner mellan er. Ta det lugnt med sport den här veckan, du har en förmåga att göra illa dig.

  • Kräftan
    Det blir en bra inledning på veckan. Du är ovanligt utvilad och det gör att det mesta blir effektivt som du tar dig för. Ditt flyt håller i sig under tisdagen och en bit in på onsdagen. På onsdagskvällen känner du dig helt slutkörd. Försök att komma i säng i god tid. Du behöver få sova ut ordentligt. Torsdagen bygger mycket på hur du sov under onsdagsnatten. Sov du bra blir det en härlig dag, slarvade du med sömnen så blir du trött och orkeslös.

  • Lejonet
    Måndagen börjar inte som du tänkt dig. Stjärnorna varnar för att försova sig eller vara så seg på morgonen att du kommer sent till jobbet. Tisdagen ser något bättre ut. Då har du äntligen vaknat till liv och orkar engagera dig i de projekt som du håller på med. Under onsdagen får det en trevlig komplimang och under torsdagen försöker du testa en ny anfallsvinkel på ett gammalt problem som du fortfarande inte har löst.

  • Jungfrun
    Staren på veckan blir kanske inte som du tänkt dig. Du bör fundera igenom ett förslag som du har. Det är inte säkert att din chef håller med dig om du inte ser till att din idé är vattentät. På tisdagen eller onsdagen får du goda nyheter av en vän. Det blir något som du vill fira antingen i veckan eller till helgen. Under torsdagen kan du räkna med att stressa en hel del. Du har tagit det rätt så lugnt tidigare i veckan och det får du lida för nu.

  • Vågen
    Du har en hel del saker på din agenda just nu så se till att inte slarva med mat eller sömn för då kommer du inte att orka. Det gäller att du håller ett högt tempo redan från måndagsmorgon om du ska hinna med. Tisdagen och onsdagen blir kämpiga, men roliga. Du har en del svåra utmaningar som du måste klara av de dagarna. Under torsdagen har du goda chanser att imponera på en kollega eller chef. Våga vara kreativ och nyfiken.

  • Skorpionen
    Du har mycket Saturnus i ditt tecken och det hjälper dig i arbetet eller dig som är arbetssökande. Tack var Saturnus påverkan så blir du mer kontrollerad och samlad. Du strukturerar ditt sätt att arbeta och det imponerar oavsett om det är på jobbet eller under en arbetsinterljuv. Störst chans till framgång har du under onsdagen och tidig torsdag. Då kan du verkligen visa hur kompetent du är. Tisdagskvällen är det bästa tillfället om du vill träffa vänner eller ha en date.

  • Skytten
    Du är väldigt social och det är tack vare att Merkurius påverkar ditt tecken så starkt. Försök att våga lite mer den här veckan. Genom att visa upp mer personlighet så framstår du som mänsklig inför dina kollegor. Under tisdagen får du ett gott råd som du bör använda dig av. Var inte för stolt för att lära dig av andra människors misstag. Onsdagen och torsdagen passar bra om du vill sporta eller motionera.

  • Stenbocken
    Det blir en ganska tråkig start på veckan. Du känner dig mer rastlös än du brukar. Låt dig inte luras av din rastlöshet, du kan lätt fatta impulsiva beslut som du ångrar efteråt. Tänk efter innan du agerar, oavsett om det är privat eller på arbetet. Det finns en person tycker mycket om dig men som har svårt att visa sina känslor. Tar du första steget kan den här vänskapen kunna utvecklas till något mer än bara vänskap.

  • Vattumannen
    Du vet vad du vill och det är bra, men tänk på att du inte ska tvinga andra att anamma din åsikt även om du brinner för den. Ibland kan du vara lite väl övertalande och då händer det att både vänner och kollegor ångrar sig efteråt. Föregå med gott exempel och låt var och en fatta sitt eget beslut. Torsdagen blir den lugnaste dagen den här veckan och måndagen den mest stressiga.  Var beredd på att fatta tuffa beslut på kort varsel under måndagen.

  • Fiskarna
    Du har en lång och jobbig vecka framför dig. Det gäller att du inte tappar sugen bara för att det går emot dig. Våga satsa när det är som tuffast, då kommer du att få ett bättre resultat än du vågat hoppats på. Under onsdagen och torsdagen har du bästa förutsättningarna om du vill göra affärer. De dagarna håller du huvudet kallt och vågar mer än du brukar. Undvik spel och lotter under hela veckan.

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: