Kaylas

SISTA BB-VECKAN + HOROSKOP FÖR V.22

Kategori: Vardagsliv


Min helg var rätt okey, om man inte räknar med vädret då :) Men natten till söndagen var lite orolig. Först ringde min lilla gumma kl. 3 på natten - hon hade kärleksbekymmer... Sen ringde Pärlan kl. 05:30, hon hade fått åka ambulans till akuten... SUCK - Nu är allt iaf bra med båda 2.

Har som vanligt inget inplanerat denna vecka heller... Dagarna flyter ju liksom på iaf. Hoppas på solsken och värme, så jag kan sola lite grann. De har ju lovat hyfsat väder denna vecka, så det verkar ju finnas möjligheter till solbadande.


Sista Big Brother-veckan är det oxå. Det var onekligen lite spännande igår, när man trodde att Peter åkte ut, men tji fick allihopa...


Big Brother har tvistat till finalveckan ordentligt. Martin och Peter har redan kvalificerat sig och befinner sig i vår finalsvit. Simon och Sara är kvar i huset och tror att de också är klara för final, men en av dem får lämna huset på tisdag!

 

Söndagens livesändning blev något av en överraskning för både tittarna och Peter eftersom Big Brother hade förberett en rejäl tvist. Martin fick gå in i vår finalsvit eftersom han är finalklar sedan tidigare. Först fick Christian lämna huset och sedan läste Gry upp Peters namn som om han också åkt ut. Först på utsidan får han veta att han INTE har åkt ut och istället leds han in i finalsviten där han just nu befinner sig tillsammans med Martin. Simon och Sara är ensamma kvar i huset och de tror att de är finalklara, men det de inte vet är att en av dem redan röstats ut och kommer få gå ut ur huset på tisdag kväll.

 

Jag tror att Martin vinner alltihop, men Simon har stora chanser oxå. Jag gillar Peter, och vill ju att han ska stå som segrare på finaldagen. Men som sagt - jag tror Simon eller Martin tar det.

 



 

Ni glömmer väl inte att ni oxå kan läsa VECKANS TAROSKOP på min tarotsida ;)

 

  • Väduren
    Det blir en lugn inledning av måndagen. Du har inte så mycket att göra som du brukar och det passar dig bra. På tisdagen och onsdagen höjs tempot, frågan är om du hänger med. Du är fortfarande seg efter helgen. En vän/bekant berömmer dig på torsdagen. Ta åt dig. Du förtjänar verkligen den här positiva kritiken. Vill du göra en större investering den här veckan så ska du undvika onsdagen. Då har du mer otur med pengar än vanligt.

  • Oxen
    Det blir en händelserik vecka där det gäller att du är uppmärksam så att du inte råkar ut för bekymmer med en kollega eller en chef. Just nu tenderar du att få mycket kritik, även för fel som du inte begått. Det är inget att försvara sig emot, utan det är bara att bita ihop. Förr eller senare kommer misstaget att upptäckas och rättas till. Onsdagen är en passande dag för en långlunch med en vän eller kollega. Torsdagen handlar om att vila.

  • Tvillingarna
    Under måndagen hoppas du att mer på tur än du litar på din skicklighet. Just nu är du inne i en period då mycket går snett och därför tenderar du att göra fel även på det som du borde kunde. Under tisdagen och onsdagen får du en utmaning i jobbet. Du måste visa vem det är som bestämmer. Under torsdagen dyker det upp en person som du inte sett på länge. Det blir ett kärt återseende.

  • Kräftan
    Början på veckan blir stressig särskilt måndagen då risken är stor att du antingen försover dig eller kommer sen av en annan anledning. Under tisdagen och onsdag så har du möjlighet att göra din röst hörd. Stå upp för din åsikt och skäms inte för att du tänker annorlunda än dina kollegor. Under onsdagen satsar du på att avsluta inför helgen. Du vill inte ha före mycket hängande över ditt huvud på torsdagen då du antagligen ska bort.

  • Lejonet
    Du har svårt att dämpa din oro när det gäller arbetet. Av någon anledning så känner du dig orolig inför det som du vet kommer att ske. Tänk på att det visserligen är bra att ventilera sina känslor, men att du bör fundera över till vem du gör det. Under tisdagen och onsdagen har du massor att tänka på. Då är risken stor att du glömmer något viktigt. Under torsdagen passar du på att träffa din släkt och dina vänner.

  • Jungfrun
    Under början av veckan har du svårt att fokusera. Dina tankar är mer i framtiden än i nuet. Det här problemet försvinner under onsdagen och du är ditt vanligt skärpta jag igen. Under onsdagen får du även visa att du inte är en person som man sätter sig på. Torsdagen handlar om att se detaljerna såväl som de större sammanhangen. Torsdagen är även en bra dag om du vill träna och motionera. Då har du mer ork än de övriga dagarna.

  • Vågen
    Du tar dig själv på stort allvar och det märks på ditt sätt att agera i ditt arbete. Ibland kan det bli lite väl pretentiöst. Glöm inte bort att slappna av och le mellan varven. Under tisdagen och onsdagen har du massor att göra. Då gäller det att du är observant så att du inte glömmer något som du måste komma ihåg. Torsdagen blir den klart lugnaste dagen den här veckan. Är det vackert väder är du ute så mycket som du kan.

  • Skorpionen
    Du har en del saker uppgifter på jobbet som du tycker är tråkiga och som du försöker smita undan. Tyvärr är det ganska uppenbart hur du känner och det irriterar dina kollegor som får göra din del av jobbet. Bit ihop även om det känns tungt. Under tisdagen påbörjas en influens av Solen som gör dig piggare och mer positiv. Njut av den här påverkan. Det kan verkligen få din helg att bli något speciellt. Under torsdagen passar du på att träffa vänner eller släkt.

  • Skytten
    Du har massor att tänka på just nu och det gör att du inte är så fokuserad som du borde vara. Arbetar du den här veckan kan det uppstå en hel del slarvfel som tvingar dig att jobba över eller stressa. Under tisdagen finns det risk för gräl. Du har en påverkan på ditt tecken som gör dig snarstucken. Under onsdagen blir du lätt upprörd, men den influensen försvinner mot slutet av perioden då du blir ditt vanliga charmiga jag igen.

  • Stenbocken
    Det har uppstått en situation på jobbet under slutet av förra veckan eller under helgen som kan förändra arbetet en del. Du måste fundera över hur det här kommer att påverka dig i längden. Måndagen och tisdagen blir stressiga, men intressanta. Du får vara kreativ problemlösare de här dagarna. Under onsdagen är allt på banan igen och du kan fokusera dig på rutiner. Torsdagen blir väldigt, väldigt lugn.

  • Vattumannen
    Du är inne i ett flyt när det gäller ditt arbete. Det mesta går din väg och du kan visa upp bra resultat. Under måndagen och tisdagen presterar du mer än du brukar. Du är alert, kreativ och tuff. Under onsdagen passar du på att avsluta saker som måste bli klara innan helgen. Torsdagen blir en lugn dag. Oavsett om du arbetar eller är ledig så vägrar du att stressa. Du tar dagen som den kommer och njuter av friheten att kunna välja.

  • Fiskarna
    Under början av veckan funderar du mycket på att förändra något i din vardag. Det här är ett beslut som kommer att växa fram långsamt. Ta din tid och tänk igenom alla för och nackdelar. Under tisdagen och onsdagen väntar bra nyheter från en person som står dig nära. Torsdagen handlar till stor del om familjen. Det verkar vara något som ni firar tillsammans eller så passar ni bara på att ses nu när så många är lediga.

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: