Kaylas

FÖRKYLD TILL 1000 + Mode från La Redoute

Kategori: Vardagsliv

Den franska designern Vanessa Bruno blir höstens gästdesigner hos La Redoute.
Vanessa Bruno har designat avslappnat mode under eget namn sedan 1996 och hon har också en bakgrund som modell, skådespelerska och sångerska.

 

Kollektionen hon har designat för postorderföretaget är ledig men elegant, och består av toppar, koftor, jeans, kavajer, skor, väskor och accessoarer. För första gången har Vanessa Bruno också gett sig på att designa en barnkollektion med babykläder och flickplagg, samt även en livsstilskollektion med sänglinnen och doftljus.

 

Denna specialkollektion kommer inte bara innehålla plagg för oss ladies och utan också för kottarna. Kvaliteten brukar vara ypperlig och priserna förstås därefter. Jag har bara kollat in bilderna, alltså inte tittat på nära håll eller känt med händerna men om jag får gissa utifrån fotografierna kan detta bli hur bra som helst. Och om jag känner er rätt så kommer ni gilla det här minst lika mycket som jag gör. Att priserna också är mer La Redoute-iga än Vanessa Bruno-iga är förstås också ett plus. Här ett litet axplock:

 

Stilarna från La Redoute är:


BOHEM CHIC
Sköna material, lediga siluetter, varma toner, mönster och detaljer med folkloreinspiration.

CITY CHIC
Raka vägen från business look på jobbet till fest i den retroinspirerade lilla svarta. Här är plaggen som hjälper dig hänga med i svängarna.

DENIM
Denim är något som alltid är rätt, antingen du väljer att styla ledigt eller mer dressat.

FÄRGSTARKT
Skapa en sprakande look i höstens varma färger och sköna mönster.


ROMANTISKT
Skira mönster, böljande chiffong och varma nyanser bäddar för höstromantik.

 

Höst innebär kavajer och koftor. Stickat och ponchos verkar bli väldigt stort också - vilken tur att jag köpte en svart poncho förra månaden.

 

HÖSTENS TRENDER

Requiem Baroque, Classic Remix och Native Origins





Kommentarer


Kommentera inlägget här: