Kaylas

ÄNTLIGEN DAGS FÖR BB

Kategori: Vardagsliv

Ja det é inte någon som ska föda, utan dags för BIG BROTHER! Jag kan inte hjälpa det, men jag bara älskar det…

 

Gry Forsell är återigen tillbaka som programledare för Big Brother. Även i denna säsong kommer deltagarna vara inlåsta i huset i totalt 106 dagar (15 veckor). Därmed sänds finalprogrammet den 3 juni 2012. Programmet sänds söndag-fredag i TV11.


Ikväll kl. 21:00 kommer årets Big Brother-deltagare att ta sina första kliv i huset. Men redan igår stängde 4 förväntansfulla personer in sig i ett separat hus, ett litet loft på BigBrother-husets tak, för att tävla om att få bli riktiga deltagare. Läs mer om det under Loftet-bilden.


HÄR ÄR ÅRETS DELTAGARE

 

 



Precis som i föregående års säsong sänds veckofinalerna på söndagar kl. 21.00–22.25 i TV11. I dessa program röstas vanligtvis en deltagare ut från huset, dock beroende på hur läget är kan det också hända att ingen deltagare röstas ut en söndag, alternativt att flera deltagare röstas ut från huset. TV11 sänder sedan varje måndag-fredag kl. 22.00–23.00 ett s.k. sammandragsprogram med det bästa av vad som hände under föregående dygn i huset.

 

Deltagarna tävlar varje vecka i olika utmaningar, vilket hålls hemligt fram till respektive tävlingsvecka äger rum. Beroende på reglerna kommer deltagarna och/eller Big Brother att varje vecka nominera 2 eller fler deltagare till utröstning. Det är sedan upp till oss tittare att telefonrösta ut en deltagare. Big Brother nominerar deltagare som bryter mot regler och/eller om tävlingsveckan exempelvis innebär att "alla" ska nomineras etc.

 

En nyhet för denna säsong är att varje vardagskväll kl. 19.30–20.00 (måndagar) och 19.00–20.00 (tisdag-fredag) direktsänder TV11 från huset i originalkanalen TV11. Därmed kan personer som har TV-kanalen TV11 se det som sker i huset live.



Detta händer någonting runt om en, i skolan, på jobbet och på andra ställen där man är en grupp personer, om man tänker efter kan man lägga märke till det. Förändras någon av dina vänner när det kommer en ny kille/tjej i gänget? Förmodligen. När Gurkan och Roza kom in i huset förra säsongen, blev det förändring bland de olika rollerna som personerna tagit i huset, detsamma kommer hända när personen/personerna från loftet går in i årets hus. Detta är en av de sakerna som gör att Big Brother är intressant och som driver konflikter, relationer, intriger etc. vidare.


Loftet kommer du kunna följa helt gratis på bigbrother.se med start lördag den 18:e februari. Deltagarna i det riktiga huset har ingen aning om att det bor 4 aspiranter på taket. Det har inte sagts hur länge de ska bo där, bara det att det hela avgörs genom webbröstning. De 4 deltagarna flyttade in på "Loftet" kl 15.00 igår. De övriga deltagarna som går in i riktiga Big Brother-huset vet inte om "Loftets” existens. Loftet" kan endast ses från TV11 Play. Rösta på din favorit så har den chans att få gå in i det riktiga BB-huset!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: