Kaylas

TVÄTTAR MATTOR IDAG...

Kategori: Vardagsliv

Japp idag har jag tvättstugan (precis som alla söndagar…) Tvättar mattor här, vill ju ha lite fint i huset nu när VÅREN närmar sig. Jo den kommer sakta men säkert här i Sumpan. Idag skiner solen och det é plusgrader – så skönt.

 

Annars blir det en lugn söndag här. Ikväll gosar jag ner mig i tv-soffan och kollar på livesändningen från Big Brother.

 

 

Alla deltagare är nominerade den här veckan, förutom MARCELO & LARS, eftersom de var de sista att komma in i huset. Din favorit är beroende av att få din röst! Du kan rösta båda via telefon och sms, du hittar telefonnumret för respektive person här.


Det hetade till mellan Hanna W & Joe under festen i torsdags. Efter Joes dans för Hanna slutar det med att de fortsätter sin romantiska stund i sovrum nummer 2, det röda sovrummet. Big Brother slår på stämningsfull musik och det blir en romantisk känsla över det hela. Det slutade med att Hanna W blev nöjd, eller fejkade eller något, och kliver upp och lämnar Joe ensam. Hon vill tydligen ha mer alkohol.

 

Under natten berättade Joe för huset om sina känslor för Hanna W. Han vet inte riktigt varför, men dom har fått väldigt bra kontakt och han känner att han är kär i henne. Han har ett pirr i magen, när han ser Hanna och de övriga deltagarna gör det klassiska "aaaaaw" ljudet. Nu måste jag bara få henne att förstå det också, säger Joe och skrattar.

 

I en bikt så berättar Joe att Hanna W har lyckats träffat hans svaga del, hjärtat. Han säger också att han faktiskt är kär i henne.

- Annars är det väl lungt.

- Mer än att man är så kär i Hannah

- Man får liksom inte riktigt..

- Man vet inte vart man har henne ibland

- Hon har lyckats träffa min svaga del (visar hjärtat) här på den här

- Jag är faktiskt kär

 

Lördagar brukar vara förknippat med tvätt och städdag i huset, så även fallet detta år. Jessica lär Hanna W och Marcelo hur man tvättar kläder i tvättmaskinen. Hon instruerar i vilket fack man lägger tvättpulver och var man lägger sköljmedel. Marcelo ser mer intresserad ut att lära sig av vad Jessica har att säga.

 

Det pratas också en hel del om söndagens livesändning i huset. Alla är nervösa för utröstningen. Det har ganska tydligt uppstått vissa grupperingar i huset och nu idag så har MARCEL & TENNY pratat lite om vilka de absolut inte vill ska åka ut. Självklart dom själva, men även HANNA J, SIPAN & PETRONELLA, de har hittat varandra bra och känner verkligen att dom är som en familj. Tenny säger att de känns som han känt Marcel i tre år. De är båda överens om att det är dom 5 som får det att hända saker i huset, annars är det ganska tråkiga deltagare, de är dom som är the bad boys.

FREDAG
Idag har det inte hänt så mycket eftersom fredagar (och lördagar) är dom tråkigaste dagarna för deltagarna. Men Lars kom in i huset med en trumma och väckte alla deltagare.

 

Efter han kom in så utsattes han för ett korsförhör utav de andra deltagaran som alla nya deltagare råkar utför. Det kom in ett uppdrag om att deltagarna skulle fota sig med badkläder och skulle flexa. 3 helkropps och 2 halvkroppsbilder skulle det bli. Petronella och Hanna R vägrade först men efter en stund så gav dom med sig och ställde upp.

 

Tristessen på kvällen har varit så enorm så vissa deltagare somnade medans några andra körde droppboll och limbo.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: