Kaylas

VÅRENS MAKEUPTRENDER

Kategori: Vardagsliv

Idag skiner solen här i Sumpan, och man märker tydligt att snart é det vår. På tisdag é det ju vårdagjämningen – eller Ostara, som vi häxor säger. Därför tyckte jag att det är passande att skriva o tipsa lite om vårens makeuptrender.

 

Huden behöver extra vård under- och efter vintern, och för att lyckas med en snygg bas är hudvård A och O. Satsa på vårdande ansiktskrämer och vitaminberikade serum för en bra grund.

 

Vårens färgskala är ljuv, krispig, dov med nyanser i mintgrönt, lavendel och ros i fokus. Naglarna forsätter vara i rampljuset och starka färger som grönt, lila och orange syns lite extra. STYLIICIOUS tipsar om vårens läckraste karameller från budget till lyx.

 

 

  1. Make Up Store Microshadow Heritage är en tropisk grönblå ögonskugga ur kollektionen Ethnic. 140: -
  2. Med gel rouget YSL Voile de Blush 01 Voile Carmin får ansiktet en frisk färg och lyster . 325: -
  3. Semi-transparenta Isadora Jelly Kiss 61 Ballerina ger mjuka, godisrosa läppar. 119: -
  4. Dior Garden Clutch Garden Party, vackra skuggor & läppglans i en fin dosa. 780: -
  5. Isadora Wonder Nail Marzipan - vårens trendfärg nummer ett. 69: -
  6. Lipgloss Wand från Make Up Store inspireras av blomster; Rose, Amaryllis och Dahlia. 145: -
  7. Mineral Eyeshadow Parma Violet från Lily Lolo är en högpigmenterad mineralskugga med fint pulvriserande mineraler. 130: -
  8. L`Oréal Color Riche Le Vernis minilack i 48 färger, 612 Green Couture blir nog en av favoriterna. 59: -
  9. Chanel Glowing Blush Harmony är en blandning av varma, mjuka nyanser. 480: -
  10. OPI inspireras av Holland och lila Dutch Ya Just Love OPI har ett fint guldskimmer. 150: -


Pastellfärger och metallicpennor! Nyanser på lack som slår stor i vår är grönt och lila, så lacken på bilden tror jag helt klart kommer bli storsäljare! I ISADORA’s vårlook Pearls of Passion finner vi vårliga pasteller! Inte så mycket pigment i dom, men det är nog meningen eftersom det ska vara en vår-look, kollektionen heter ju ändå "Pearls of Passion", så det ska ju vara lite diskret. Till årets vårkollektion har IsaDora dessutom tagit fram några nya produkter, vi hittar bland annat 4 nya läppglans Smooth ‘n Shine och 3 nya krämiga eyeliners Twist-Up Metallic Eye Pen.

 

 

OBS! Vårkollektionen finns bara att köpa i några veckor till, men från och med denna vecka släpper IsaDora ut sin nya Bronzing Look 2012 och den kommer att finnas ute i butik till och med vecka 20. Hos BUBBLEBOX kan du handla make-up, parfymer, hälsokost, naturläkemedel och mycket mer via nätet.

  1. Isadora Big Bold Mascara Svart. Supervolym direkt! djupsvarta pigment 139: -
  2. Isadora Eyeshadow Quartet 62 Rainbow Pearls. Vårens trendiga ögonskugga 129: -
  3. Isadora Glow Stick Blusher. Creme rouge med lyster 119:-
  4. Isadora Flex Tip Eyeliner Carbon Black. Supertunn spets för perfekt linje 109: -
  5. Isadora Jelly Kiss - Pearls of Passion. Vårens gloss för läpparna 115: -
  6. Isadora Armband Pearls of Passion. (Gåva vid köp av 2 produkter i Isadora Pearls of Passion)250: -
  7. Isadora Perfect Lipliner 34 Vintage Pink. Lipliner till vårens makeup 69: -
  8. Isadora Perfect Moisture Lipstick - 164 Marshmallow. Läckra vårläppar med Marshmallow 119: -
  9. Isadora Smooth´n Shine lipgloss. Ljuvlig glans till dina läppar 99: -
  10. Twist up Metallic eye pen Glittrande ögonpenna. Glittrande eyeliner för blinget i ögat 99: -
  11. Isadora Wonder nail Wide brush - Pearls of Passion 2012 trend nagellack 69: -

 

Lek med naturliga toner och färgsprakande detaljer – vårens kosmetik från H&M handlar om personlighet. Från mjukt och skuggat till uttrycksfullt och somrigt.

 

 

  1. Ett mjukgörande läppglans med fruktig doft, apelsin eller äpple – 29,50
  2. Mjukgörande läppbalsam med söt doft, smooth vanilla – 29,50
  3. Ett mjukt läppbalsam med lätt glans och söt doft - 39,50
  4. Skimrande läppglans med söt doft. Vanilla 14 ml. 29,50
  5. Ögonskugga med skimmer – 19,50
  6. Mascara med tät borste som ger fransarna volym och fyllighet – 49,50
  7. Ögonskuggor i 32 skimrande nyanser och 2 tvåsidiga applikatorer – 79,50
  8. Bronspuder ger huden en vacker färg och skimrande effekt. Användas i ansiktet och på kroppen – 59,50

 

 

Vårens 4 nya nagellack från H&M är lite större (16ml) och lite billigare (29,50kr) än deras vanliga
(City Pink, Pink Road, Orange Lane, Green Street). Riktigt snygga flaskor och färger! Thumbs up H&M!
Prova oxå deras fuktgivande ansiktsmask, chocolate – 19, 50

Upptäck nya vårlooken från DIOR. De bjuder in till fest i rosornas trädgård. Garden Party är en ny makeup kollektion med exklusiva produkter i härliga pastellfärger och rosmönster. Garden Clutch är den perfekta accessoaren med 3 ögonskuggor och 2 läppglans i ett unikt etui. Strålande nagellack med underbar rosdoft finns i mintgrönt och lila.

 

 

  1. Garden Clutch. Exklusiv palett med 3 ögonskuggor och 2 läppglans. 780 kr
  2. Addict Ultra Gloss. Utfyllande läppglans med fantastisk glans. Omedelbar utfyllande effekt. Som en tunnflytande slöja. 305 kr
  3. Ögonskuggspalett med 5 färger i harmoni. Kraftfulla färger: det blir exakt samma färg på ögonlocket som den i paletten. Krämig och jämn konsistens: lätt att applicera och bättra på. 615 kr
  4. Rouge Dior Lipstick. Klassiskt vårdande läppstift med rikt färgpigment och satinfinish. Intensiv och strålande färg. Mjukgörande och vårdande effekt. Finns i 34 st färger360 kr
  5. 3 Couleurs Eyeshadow. Ögonskuggspalett med 1 bas och 2 färger med matt och glittrig effekt. Professionell bas, creme-till-puder konsistens: ultraslätande. Ögonskuggor med dubbel effekt: textur som en andra hud. 455 kr
  6. Nagellack med lång hållbarhet och hög glans. Optimal hållbarhet. Starkare och tåligare naglar. Intensiv, strålande färg. Ny pensel med form för en lätt och snabb applicering. 260 kr

 

YVES SAINT LAURENT nya smink kollektion inför våren 2012 heter Yves Saint Laurent Candy Face Makeup Collection Spring 2012. Den är godisinspirerad med en perfekt blandning av mjuka pasteller och livfulla nyanser.

 

 

  1. Ombre 5 Lumières Palette - En begränsad upplaga med 5skimrande skuggor. De har mycket skimmer och pigment. Perfekta till både dag & kväll.
  2. Voile De Blush - Fantastisk vattenbaserande rouge. Har en transparent finish och en återfuktande formula. Det mjuka skimrande pigmentet ger huden en naturlig lyster, som kan förstärkas av skiktning av produkten. 4 nyanser kommer att finnas tillgängliga för köp, så välj din favorit.
  3. Volupté Sheer Candy - Ger glans och sinnlighet åt läpparna. Det är återfuktande som ett balsam och ger snabbt fyllighet. Den nya formulan för glosset gör att Volupte Sheer Candy blir ett med läpparna samt ger en långvarig känsla av välbehag. Glosset har olika smaker beroende på nyans och bland smakerna finner du bl.a. papaya, grapefrukt, kokos, granatäpple, björnbär och körsbär.
  4. Duo Manucure Couture - Fantastiskt duolack i färger som väcker konstnären i dig. Använd lacken som fransk manikyr eller använd ensam.
  5. Golden Gloss - Ett underbart och glittrande gloss med guldpartiklar i 24 karat.
  6. Vinyl Candy Palette - Vårens utmärkande samlarobjekt, inspirerad av en överfylld godislåda med oemotståndliga färger och texturer. Violet, rosa, svarta vinbär och krusbär: Lloyd Simmonds har skapat en harmoni av 4 Couture nyanser som påminner om godisets sockeröverdrag och söta karameller. De 4 ögonskuggorna lämpar sig för obegränsade uttryck av färg. Sofistikerade sotade ögon, intensivt förföriska, ett överflöd av YSL. Let´s rock! Det ikoniska YSL-emballaget är för säsongen klädd med ett hallonlock, en äkta Yves Saint Laurent accessoar, signerad med den guldiga YSL signaturen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: