Kaylas

GRATTIS ALLA PAPPOR

Kategori: Vardagsliv

Lyssna på låten här - en kanonlåt som beskriver hur  det é att vara pappa.
 
Oavsett om du firar eller inte – så ge pappsen lite xtra uppmärksamhet idag. Ge honom frukost på sängen, fixa nåt smarrigt till fikat, duka upp en riktig pangmiddag med hans favoritmat etc.

Firandet handlar egentligen inte om att ge fars dag presenter utan att ägna en extra tanke och hedra sin pappa. Det har dock blivit tradition att ge någonting för att visa sin uppskattning och det finns en del klassiska presenter som är vanligt förekommande.

Att hitta den perfekta presenten till någon är svårt, och Fars dag är inget undantag. Det är lätt att fastna i gamla hjulspår och satsa på sådant som känns som ett säkert kort. Min erfarenhet är att personligt utvalda gåvor ofta blir mest uppskattade, oavsett om de är i den lägre prisklassen eller mer påkostade.

Om du letar efter bra tips på farsdags-presenter så kan du kolla in den här sidan - Här hittar du en massa förslag på både upplevelsepresenter och prylar som brukar uppskattas.
Fars dag är en högtid som uppmärksammas i många olika länder. Ursprungligen så kommer firandet från USA, Washington där Mrs. John B. Dodd i Spokane ville hedra sin far som på egen hand hade uppfostrat henne och hennes många syskon efter att modern gått bort efter att ha fött familjens sjätte barn. Högtiden spred sig och presidenten uttalade sig offentligt om att stödja idén år 1924. År 1931 började vi att uppmärksamma dagen i Sverige och efter diskussioner inom Nordiska Samfundet så flyttades fars dag från juni till november för att inte ligga för tätt inpå Mors Dag.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: