Kaylas

KÖP ROSA VAROR

Kategori: Vardagsliv

 
 
Handla rosa varor - Det är inga dyra saker och de är användbara. Mer än 100 olika rosa produkter finns i årets sortiment. Vad sägs om en rosa variant av försvarets hudsalva från Apoteket, en rosa bogserlina från Mekonomen och en klädkollektion från Lindex designad av Missoni. Bland ICA:s rosa produkter finns färska hallon och blåbär. Med betalkortet Supreme Card Women går 10 kronor till Rosa Bandet vid varje köp.

Varje gång man köper en rosa produkt, eller det rosa bandet bidrar man till kampen mot bröstcancer. Under de snart 10 år som vi arbetat med Rosa Bandet har privatpersoner och företag bidragit med över 354 miljoner kronor till cancerforskning. Under samma period har Cancerfonden delat ut drygt 388 miljoner kronor till forskning om bröstcancer, säger Stefan Bergh. (Huvudsponsorer för Rosa Bandet är Apoteket, Ica, Lindex, Mekonomen och Resurs Bank.


Missoni har släppt en exklusiv kollektion för Lindex i höst, där 10 % av intäkterna går till Rosa Bandet. Nu avslöjar de dessutom att de tagit fram ett rosa armband där 50 % av intäkterna går till kampen mot bröstcancer. Symbolen för Rosa Bandet har varit viktig i vår design av armbandet. I Missoni Lindex rosa armband är det två rosa band som möter varandra i modern och vacker design. Hantverket, med det äkta lädret är också viktigt och ger en feminin känsla som passar alla generationer kvinnor, säger Lea Rytz Goldman, design- och inköpsdirektör på Lindex. Missoni Lindex lanserades den 25 september, och det rosa armbandet 1 oktober, som en del i den rosa månaden och kostar 100 kronor.
 

Du kan också hjälpa mig att stödja Rosa Bandet i år. Skänk ett bidrag till min insamling ”Kaylas stöd”. (Klicka på bilden så kommer du till min insamlingssida på cancerfonden.Eller SMS:a BESEGRA 6593 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym. Exempel: BESEGRA 6593 Johan Ek
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: