Kaylas

ELLOS HÖSTMODE

Kategori: Vardagsliv




Ellos.se är nordens största online varuhus med allt inom mode, trend och heminredning. De har det mesta till hyfsade priser. Själv har jag blivit tokig i klänningar denna höst. Jag som alltid går i jeans annars. Men jag älskar de stickade klänningarna mé ett par leggings till.

 
Dessa 3 plagg har jag iaf beställt hem :)
 

Plagg som är inne i höst inkluderar capen, rocken (gärna då kamelfärgade och lite längre), enklare parkas. Som mest populärt i höst när det gäller ytterplagg spås jackor av fårull att bli. Dessutom återfinns mer tidlösa trender som t.ex. den konjaksfärgade skinnjacka samt den gröna arméjackan. Dessa två jackor kommer garanterat att fungera utmärkt under hösten 2012. Andra modetrender under hösten 2012 är att det kommer färre plagg med päls under höstkollektionen av jackor. Istället är det fuskpäls som gäller under hösten och vintern 2012/2013. De färger som kommer att fungera bäst på jackorna under hösten är vitt, svart och olika starka färger.

Ellos säljer billiga höstjackor utan att för den delen göra avkall på jackornas kvalitet. Hösten 2012 satsar Ellos hårt på jackor och har många bra erbjudanden till den som är ute i god tid. Där kan man utan större problem hitta en fin höstjacka för under 500 kronor.

Till årets höst- och vintersäsong råder det ingen större revolution när det gäller modet för höstjackor. Viktigare än själva höstjackan i sig är då snarare de övriga detaljerna, sättet som man blandar olika stilar när det kommer till under- och överdelar samt hur man väljer att krydda sin klädsel med olika typer av accessoarer, vilka också är det viktiga under hösten 2012.
 

För killar & män har de riktigt bra jackor. Årets utbud av höstjackor för män kännetecknas av en något rockigare och tuffare stil än vanligt, samtidigt finns det inslag av en sofistikerad look samt en hel del crossover. Det helt klart snyggaste höstjackan för man, herr eller kille är som vanligt den klassiska skinnjackan och i år är det färgen ljusbrun som gäller.
 

Ellos har denna höst också en hel del snyggt i sin stövel/skoavdelning – eller vad tycker ni själva?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: