Kaylas

Snart på ett bolag nära dig...

Kategori: Vardagsliv

 
Jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt… Sjunger Lars winnerbäck i sin låt ”Hugger i sten”... Ja jag dricker också snart glögg. Det é det enda mysiga mé mörka trista grå november, och sen att det både é värmande och att jag fullkomligt äääälskar glögg så går vi enligt mig mot en berusande tid *ler*

Blossa årgångsglögg finns i Systembolagets beställnings¬sortiment från fredag den 14:e september. Ange din e-postadress på deras sida, så skickar de en påminnelse när du kan boka glöggen.

Årgångsglögg från Blossa är - Yuzu Ingefära, 94 kr. Så här skriver Blossa på sin hemsida om Blossa 12

”En höglänt och frostbiten sluttning i ett avlångt land i fjärran östern. Långt bort från allt vad glögg heter. Här växer yuzufrukten vilt – och har så gjort sedan samurajernas dagar. 800 mil bort möter för första gången den japanska frukten svensk glöggkultur. Och här, i vårt lika frostbitna och avlånga land i väst, står den nu klar att avnjutas. Resultatet av det osannolika mötet mellan svensk tradition och fjärran österns frukt. En lika utsökt som välbalanserad starkvinsglögg med yuzufruktens smak av både grapefrukt och mandarin – en smak som samspelar väl med ingefärans kryddighet.”
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: