Kaylas

TANKAR & INFLUENSA

Kategori: Vardagsliv

Har du tänkt på hur viktiga våra tankar är för våra liv?
 

Idag är det tankens dag. Det tycker jag absolut är värt att fira! För varje dag tänker vi ju tusentals tankar och det fina med våra tankar är att vi kan välja dem.

Tanken påverkar känslan. Känslan påverkar handlingen. Handlingen påverkar resultatet. Tankar är viktiga för våra liv, att ha mål ger motivation och drivkraft förutsatt att man själv har satt sina mål.


Tankens dag firas sen 2010 ”En dag för att öka medvetandet om hur våra tankar påverkar våra liv” Det är en dag då man träffas och försöker peppa varandra så vi lättare tror på oss själva. Våra tankar påverkar ju våra liv. Och det är viktigt att försöka vända en negativ tanke till nåt positivt.

Syftet med Tankens dag är att bidra till en bättre värld, genom att sprida kunskap om hur viktiga våra tankar är för vårt mående. Våra tankar påverkar nämligen våra känslor som i sin tur påverkar våra handlingar. Handlingarna påverkar slutligen vilka resultat vi får i våra liv. Så vill du leva ett lyckligt och harmoniskt liv måste du tänka lyckliga och harmoniska tankar!

Så tänker du positivt
Bli medveten om hur du tänker.
Fokusera på det du vill, koncentrera dig inte på eventuella hinder eller svårigheter.
Sätt upp mål.
Bygg upp en bra självkänsla.

För övrigt så mår jag riktigt piss nu, ligger i influensan. Febrig, matt, ont i bihålor, och en hosta som gör att hela bröstkorgen värker. Har varit sjuk hela veckan, och det går inte åt rätt håll – jag blir bara sämre och sämre…


Kommentarer


Kommentera inlägget här: