Kaylas

RÄTT VINNARE

Kategori: Vardagsliv

Ja jag tycker det var rätt kille som vann ikväll. Men bara 2 veckor före finalen trodde jag att Oscar Zia skulle ta hem det hela. Men Markoolio har kämpat sig igenom alla veckor och blivit bättre och bättre, sen han för 3 veckor sen skadade foten.

Lite synd var det allt om Oscar som blev snuvad på segern, och man såg att han hade svårt att hålla tillbaka tårarna och gråten...

En eldig paso doble, en sensuell vals och ett bländande showdansnummer. Så lyder receptet som tog Marko ”Markoolio” Lehtosalo och danspartnern Cecilia Ehrling till seger i årets ”Let's dance”.


Marko har haft en kämpig säsong. Han drabbades av blackout och tappade bort sig under ett sambanummer tidigare i programmet. För några veckor sedan stukade han foten svårt, men i kväll dansade han utan minsta tecken på smärta. Det avslutande shownumret gav honom stående ovationer från publiken på plats, och juryn belönade paret med full pott för insatsen på dansgolvet.

Finalen blev en rysare. Efter att juryn delat ut sina poäng ledde lag Lehtosalo med 1 enda ynka poäng över motståndarparet, artisten Oscar Zia och Maria Bild.

Det här var proffsdansaren Cecilia Ehrlings 3:e seger i ”Let's dance”. Hon är den enda som vunnit tävlingen fler än en gång. 2007vann hon med Martin Lidberg, 2010 med Mattias Andréasson.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: